MENÜ

Yeni Wolfteam güncellemesi savaşı kızıştıracak

Wolfteam’in yeni güncellemesiyle oyuna yeni bir harita, 2 yeni elit silah, 2 yeni karakter ve mücadeleyi kızıştırıp oyunculara güç katacak yeni eşyalar ekleniyor.

Yeni Wolfteam güncellemesi savaşı kızıştıracak

Wolfteam’in yeni güncellemesiyle oyuna yeni bir harita, 2 yeni elit silah, 2 yeni karakter ve mücadeleyi kızıştırıp oyunculara güç katacak yeni eşyalar ekleniyor. Netmarble Türkiye’nin 30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için yayınladığı güncelleme ile yeni askerî öğeler ekleniyor.

Haberin Devamı

Elit silahlar ve yeni karakterler

Wolfteam’in yeni yamasıyla oyuna etkileyici hasar gücüne sahip AER-15 ve keskin nişancılar için TUVV-2000 modeli 2 yeni Elit silah ekleniyor.

Ayrıca oyuna Pedro Gomes’in ve Christopher’ın “askeri” versiyonları geliyor. Bu karakterlerle birlikte 2’şer adet Normal ve Elit Kartları da oyuna eklenecek. Kartlar sayesinde bu karakterlerin kalıcı olarak geliştirilmesi mümkün olacak.

Yeni harita açılıyor

Wolfteam’in güncellemesi sadece Ölüm Modu’nda oynanabilecek Rafineri adlı haritayı da açıyor. Ayrıca + yüzde 20 Gelişim Puanı vermesinin yanı sıra bomba kurma ve çözme hızını artıran 1 adet çanta da oyuna eklenen öğeler arasında.

YORUM YAZ