MENÜ

Yeni transfer Cenk Tosun'dan Beşiktaş paylaşımı

Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun'u yeniden transfer etti. Tecrübeli futbolcu transferin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Cenk Tosun'un duygusal ifadelere yer verdiği paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun'u yeniden transfer etti. Tecrübeli futbolcu transferin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Haberin Devamı

Cenk Tosun'un "Sana geldiğim ilk günü hatırlıyorum. Tüm hayatını birkaç hayal üzerine adayan, yapılmaz denilenleri her defasında yapmak için uğraşan, tek gayesi başarılı olmak isteyen o adam yine sana geldi. Beni ben yapan camiaya yani yuvama geldim. Yaşadığım 3 şampiyonluk, binlerce anı, yüzlerce gol ve milyonlarca güzel fotoğraf karesi. Attığım gollerden sonra evimizde Tosun Paşa müziğinin çalmasıyla herkesin bir ağızdan ismimi haykırması… Şimdi yeniden ilk günkü heyecanımla, daha büyük bir hırsla geliyorum. Unutmamalı, bir gün herkes evine döner.." ifadelerine yer verdiği paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ