MENÜ

Yeni Timsah'lar sahne alıyor

Trabzonspor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Bursaspor'da yeni transferler; Mert Günok, Sivok, Cuenca ve Sercan Yıldırım bugün takımlarıyla ilk kez sahne alacak. Yeşil-Beyazlılar'da gözler, bu isimlerde olacak.

Yeni Timsah'lar sahne alıyor

Süper Lig’de sezonun ilk maçında bu akşam Trabzonspor’a konuk olacak Bursaspor’da, birçok yeni isim ilk kez Yeşil-Beyazlı formayı bu mücadelede giyecek.

Fenerbahçe’yle yollarını ayırmasının ardından takıma kazandırılan Mert Günok, Beşiktaş’tan ayrılan Tomas Sivok ve Deportivo’dan transfer edilen İsaac Cuenca’nın, Trabzon’a karşı ilk 11’de görev alması bekleniyor. Öte yandan Galatasaray’dan kiralanan Sercan Yıldırım’a da, mücadelenin ilerleyen dakikalarında Ertuğrul Sağlam tarafından şans verileceği tahmin ediliyor.

Sercan: Zor maç olacak

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Sercan Yıldırım, “Bu transfer benim açımdan çok güzel oldu. İnşallah yeni başarılara imza atarız. İlk maçta güzel performans sergilemek istiyorum. Zor bir maç olacak. Ama İnşallah 3 puanı alırız” dedi.

Takımın bir diğer yeni ismi Cuenca ise, “Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Çok uzun süre antrenman yapamadım. Karşılaşma oynamadım. Kendi gelişimimden şu an için memnunum. İnanıyorum ki en kısa sürede takımla aramdaki farkı kapatıp başarılarda katkı koymaya başlayacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ