MENÜ

"Yeni sezonun en iyi transferi"

Emre Kılınç'ın Galatasaray hayali gerçek oluyor. Sivassporlu futbolcu, bu hayalini gerçekleştirmek için önce Beşiktaş’ın sonra da Fenerbahçe’nin teklifini reddetti. Yıldız isim sezon sonu Galatasaray'a imza atacak. Galatasaray'ın Emre Kılınç hamlesi hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Bu transfer yeni sezonun en iyi transferi olur" dedi.

7 sene önce Boluspor’da oynarken transferi 50 bin liraya takılan Emre Kılınç’ın Galatasaray hayali gerçek oluyor. “Galatasaray o zamandan beri içimde ukde” açıklamasında bulunan Sivassporlu futbolcu, bu hayalini gerçekleştirmek için önce Beşiktaş’ın sonra da Fenerbahçe’nin teklifini reddetti.

Haberin Devamı

Galatasaray’da oynama hayalini gerçekleştirmek için beklemeyi tercih eden Emre Kılınç, sarı-kırmızılılarla söz keserek en büyük adımı attı. Emre Kılınç sezonun bitmesiyle beraber Galatasaray’a imza atacak ve böylece hayalini gerçekleştirecek.

Emre Kılınç hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür ise, transfer gerçekleşirse yeni sezonun en iyi transferi olacağını söyledi.

"Galatasaray'a yakışacak bir oyuncu"

Erman Özgür, yaptığı değerlendirmede, "Şampiyonluk adayı Galatasaray'ın, bir diğer şampiyonluk adayı olan Sivasspor'un oynama istikrarı çok yüksek, daha 25 yaşında olan yıldızı Emre Kılınç’ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacağı düşünüldüğünde transferinin olumsuz hiçbir yanı yok. Sezonun sancılı ilk yarısında Adem Büyük ve Ömer Bayram'ın performanslarının düşük olduğu da hesaba katılırsa Emre Kılınç gibi kaliteli bir ayağın forma rekabetini kazanamasa bile çok özel bir hamle olarak kullanılabileceği de bir gerçek. Elbette Galatasaray'da Sivas'ta olduğu gibi forması garanti oyunculardan biri olmayacak belki ama Emre, iş disiplini ve Fatih Terim etkisi ile kendini sürekli hazır tutmayı başaracaktır. Galatasaray, bana göre yeni sezonun en iyi transferlerinden birini hem karakter hem de özellikleri ile kendisine yakışacak bir oyuncu olan Emre Kılınç'la yaparak çok önemli bir iş yaptı." dedi.

YORUM YAZ