MENÜ

Yeni seri başlıyor

Bursaspor'un hocası Ertuğrul Sağlam iddialı konuştu: “Gençlerbirliği maçını kazanıp, yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız. Zirveden kopmaya niyetimiz yok”

Yeni seri başlıyor

Süper Lig’de fırtına gibi esen ve zirveyi zorlayan Bursaspor’da, 5 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Antalyaspor beraberliği sona erdi. Yeşil-Beyazlılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise oldukça iddialı sözler sarfetti. Geleceğe umutla baktıklarını vurgulayan Sağlam, “Yeni bir serinin başlaması için serinin bitmesi gerekiyordu. Beklentilerin farkındayız. Gençlerbirliği maçını kazanıp, zirve yarışından kopmamak istediğimizi göstereceğiz. Kendi sahamızda, coşkulu taraftarımızın önünde yenemeyeceğimiz takım yok” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Taraftardan golcülere altın
Öte yandan Teksas Taraftar Derneği üyeleri, dünkü idman öncesinde 6-0’lık İstanbul Belediye maçında gol atan oyunculara altın hediye ettiler. Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, “Maçtan önce böyle bir söz vermiştik. 6 golle kazandık. Sözümüzü tuttuk, altını taktık” dedi.

Sercan yine yok
Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım, Gençlerbirliği karşılaşmasında da sahada olamayacak. Uzun süredir takımını yalnız bırakan başarılı golcünün, idmanlarda sadece düz koşu yaptığı öğrenildi. Kalçasında iltihap olduğu için maçlara çıkamayan Sercan’ın, önümüzdeki haftadan itibaren takımdaki yerini alması bekleniyor. Öte yandan Bursaspor’un bir diğer başarılı futbolcusu Yenal’ın da tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Maç saatine kadar iyileşmesi beklenen Yenal’ın, kondisyon eksiği bulunduğu için 18 kişilik kadroya alınmayacağı öğrenildi.

YORUM YAZ