MENÜ

Yeni Malatyaspor'a Adem Büyük ve Issam Chebake'ten kötü haber

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da, Adem Büyük ve Issam Chebake'ten kötü haber geldi. Kulüp doktoru Hakan Ayaz iki oyuncusunun sağlık durumu ve ne kadar sahalardan uzak kalacağı yönünde bilgi verdi.

Yeni Malatyaspor'a Adem Büyük ve Issam Chebake'ten kötü haber

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor'da sakatlanan iki isim Adem Büyük ve Issam Chebake'in durumları belli oldu. Kulüp doktoru Hakan Ayaz iki futbolcunun 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz, sakatlıkları bulunan oyuncularımız ile ilgili son durumu paylaştı.

İH Konyaspor maçı öncesi ısınırken sakatlanan Adem Büyük ile ilgili bilgi veren Ayaz, “Konyaspor maçı öncesi ısınma sırasında sakatlanan Adem Büyük’ün yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda uyluk arkasında biceps femoris adelesinde GRADE 1 STRAIN (Adale zorlanması) tespit edilmiş olup tahmini olarak 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülmektedir.” dedi

İH Konyaspor maçında sakatlanan oyuncumuz Issam Chebake’nin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Ayaz, “Konyaspor maçında sakatlanan Issam Chebake’in yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda kasık bölgesinde pectineus adelesinde GRADE 1 STRAIN (Adale zorlanması) tespit edilmiş olup tahmini 1-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülmektedir.” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ