MENÜ

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maç sonucu: 5-0

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta heyecanı başladı. Evkur Yeni Malatyaspor haftanın açılış maçında Trabzonspor'u sahasında konuk etti. Sarı Kırmızılı ekip, taraftarının da desteği ile Trabzonspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla devirmeyi başardı. Yeni Malatyaspor lig tarihinde ilk kez bir maçta 5 gol atmayı başardı.

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maç sonucu: 5-0

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor’u konuk etti. 3 haftadır berabere kalan Trabzonspor Malatya deplasmanında bu seriyi bitirmek için sahaya çıktı. Galatasaray ve Alanyaspor'u mağlup ederek 2'de 2 yapan Yeni Malatyaspor da serisini devam ettirmek için sahadaydı. Ev sahibi ekip mücadelede güçlü rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla devirdi.

Haberin Devamı

Alınan bu sonuçla Yeni Malatyaspor puanını 21'e çıkarttı. Trabzonspor ise 16 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar

3. dakikada E.Yeni Malatyaspor’da Ahmed Ildız’ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Khalid’in vuruşunda top az farkla auta çıktı.

18. dakikada Trabzonspor’da sağ kanattan ceza alanına giren Olcay Şahan topu yerden Hugo Rodallega'ye verdi. Rodallega’nin attığı şutu, Yeni Malatyaspor savunması son anda engelledi ve topu ceza sahasından uzaklaştırdı.

36. dakikada sol kanattan Khalid içeri doğru hareketlendi, boşa çıkan Guilherme’yi gördü. Kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Guilherme topu ağlarla buluşturdu. 1-0

38. dakikada Trabzonspor’da savunmanın hatasıyla topla buluşan Guilherme, ceza sahasında Alaksic’i gördü. Akeksic tek vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

Haberin Devamı

Mücadelede ilk yarı Yeni Malatyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

48'inci dakikada serbest vuruşta kaleyi karşıdan gören yerden sert vuran Aleksic, topu ağlara gönderdi: 3-0.

51'inci dakikada sol kanattan Guilherme'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Boutaib'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-0.

64'üncü dakikada Aleksic'in ceza sahası içerisine gönderdiği topla buluşan Guilherme topa dokundu. Onun vuruşunda top ağlarla buluştu: 5-0.

Karşılaşma ev sahibi takımın 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İşte 11'ler...

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Sadık, Erkan, Ahmed, M. Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem, Boutaib

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Olcay, Sosa, Abdülkadir, Onazi, Nwakaeme, Rodallega

Maçtan notlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta takımını, son oynadıkları karşılaşmanın ilk 11’ine göre 1 değişiklikle sahaya sürdü.

Ünal Karaman, geçen hafta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ilk 11’ine göre 1 oyuncu değişikliğine gitti.

Karaman, kadroda bulunmayan Burak Yılmaz’ın yerine Anthony Nwakaeme’ye ilk 11’de şans verdi.

Bordo-mavili ekip, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir Ömür, Olcay Şahan, Rodallega ve Anthony Nwakaeme ilk 11’i ile çıktı.

Haberin Devamı

Evkur Yeni Malatyaspor’da 3 değişiklik

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda 1-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçına göre ilk 11’de 3 değişikliğe gitti.

Bulut, Trabzonspor karşısında sahaya Farnolle, Chebake, Mina, Sadık Çiftpınar, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, Ahmet Ildız, Guilherme, Adem Büyük, Aleksic ve Boutaib ilk 11’ini sürdü.

Sarı-kırmızılı takımda ligde geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkan Murat Akça ve Mitchell Donald kadroda bulunmazken, Michael Pereira ise yedekler arasında yer aldı. Bu futbolcuların yerine Mina, Aleksic ve Ahmet Ildız ilk 11’de sahaya sürüldü.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular sahaya, "Kültürel mirasımız Arslantepe Unesco yolunda" yazılı pankartla çıktı.

YORUM YAZ