MENÜ

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in en değerli 11. takımı

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonu heyecanı başlıyor. Transfermarkt’ın verilerine göre yeni sezonda Yeni Malatyaspor, 20,45 milyon Euro’luk kadro değeriyle 11. sırada bulunuyor.

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in en değerli 11. takımı

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor, geçen sezon ligi 43 puanla 10. sırada tamamlamıştı. Geçen sezon büyük bütçeli takımları geride bırakan sarı-kırmızılılar, bu sezon 20,45 milyon Euro’luk kadro değeriyle Süper Lig’de 11. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

En değerli oyuncu Guilherme

Transfermarkt’ın değerlendirmesinde Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor’da en değerli oyuncular arasında kiralık olarak forma giyecek olan Brezilyalı Guilherme Costa Marques yer alıyor. Guilherme’nin piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterildi.

Yeni Malatyaspor’da piyasa değeri en yüksek oyuncular şöyle: “Guilherme Costa Marques 4 milyon Euro, Khalid Boutaib 2 milyon Euro, Mitchell Donald 2 milyon Euro, Okechukwu Godson Azubuike 1,5 milyon Euro, Adem Büyük 1,5 milyon Euro, Danijel Aleksic 1 milyon Euro, Nacer Barazite 1 milyon Euro, İssam Chebake 900 bin Euro, Arturo Mina 900 bin Euro ve Sadık Çiftpınar 900 bin Euro.”

YORUM YAZ