MENÜ

Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği maç sonucu: 0-0

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında yediği son dakika golleriyle yıkılan Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Gençlerbirliği'ni konuk etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maç 0-0 berabere sona erdi.

Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği maç sonucu: 0-0

Son 14 haftada sadece bir kez kazanan ve düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Yeni Malatyaspor'un rakibi inişli çıkışlı performansıyla dikkat çeken Gençlerbirliği oldu Sarı-Kırmızılılar hem ligin alt sıralarından kurtulmayı hem de ateş hattındaki direkt rakibine ağır bir darbe vurmanın planlarını yapıyordu. Kırmızı-Siyahlılar ise kazanarak rahat nefes almak ve Malatya'yı iyice ateşe atmanın peşindeydi.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği maç sonucu: 0-0

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan mücadelede iki takım da girdikleri fırsatları değerlendiremedi, 90 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor 29 puanla 14., Gençlerbirliği ise 32 puanla 12. sırada yer aldı.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Mustafa Savranlar

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Farnolle - Murat (Dk. 74 Vidar), Umut, Hadebe, Acquah, Donald (Dk. 87 Ahmed), Fofana (Dk. 87 Walter), Chebake, Mina, Hafes, Youssuf (Dk. 46 Robin)

GENÇLERBİRLİĞİ: Kristoffer - Halil, Berat (90+4 Polomat), Jesus, Sorin, Ayite (Dk. 74 Lens), Toure, Sefa (Dk. 89 Sami), Candeias, Erdem, Flavio

SARI KARTLAR: Youssuf, Murat, Mina, Umut, Chebake (BtcTurk Yeni Malatyaspor) - Sefa, Berat (Gençlerbirliği)

YORUM YAZ