MENÜ

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle (VİDEO)

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Sarı-lacivertliler, ikinci yarıda rakibini adeta gol yağmuruna tuttu ve sahadan 5-0'lık skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 32'de Serdar Dursun, 57'de Serdar Aziz, 75'de İrfan Can Kahveci, 77' ve 89'da Enner Valencia attı. Fenerbahçe aldığı bu sonuçla ligi 73 puanla ikinci sırada bitirdi, haftalar önce ligden düşen Yeni Malatyaspor ise 20 puanda kaldı. İşte fotoğraflarla Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı özeti...

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı özeti... Spor Süper Lig'in Fenerbahçe, son haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Sarı-lacivertliler, ikinci yarıda rakibini adeta gol yağmuruna tuttu ve sahadan 5-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 32'de Serdar Dursun, 57'de Serdar Aziz, 75'de İrfan Can Kahveci, 77' ve 89'da Enner Valencia attı.

Fenerbahçe aldığı bu sonuçla ligi 73 puanla ikinci sırada bitirdi, haftalar önce ligden düşen Yeni Malatyaspor ise 20 puanda kaldı.

İşte fotoğraflarla Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı özeti...

YORUM YAZ