MENÜ

Yeni Malatyaspor deplasmanda 3 maç sonra kazandı

Süper Lig’in 20. haftasında Atakaş Hatayspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor, dış sahada 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Yeni Malatyaspor deplasmanda 3 maç sonra kazandı

Süper Lig’in 20. haftasında Atakaş Hatayspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor, dış sahada 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig’de dördüncü sezonunu geçiren ve aldığı sonuçlarla inişli çıkışlı bir grafik çizen sarı-siyahlılar, deplasmanda haftalar sonra galibiyetle tanıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon ligin 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Malatya ekibi, söz konusu karşılaşmanın ardından dış sahada galibiyet alamadı.

Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe galibiyetinin ardından deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile (1-1) berabere kalırken MKE Ankargücü’ne (3-1) ve Hes Kablo Kayserispor’a (1-0) yenildi.

Süper Lig’in 20. haftasında ise Atakaş Hatayspor’u deplasmanda Zeki Yavru ve Adem Büyük’ün golleriyle 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor, 3 hafta sonra deplasmanda galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Sarı-siyahlılar, Atakaş Hatayspor deplasmanında alınan galibiyetle moral buldu.

Malatya ekibi, bu sezon Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 19 maçta 7 galibiyet, 6’şar beraberlik ve mağlubiyetle 27 puan topladı.

Haberin Devamı

Deplasmanda 9 puan topladı

Malatya ekibi bu sezon rakip sahalarda çıktığı son 10 müsabakada 9 puan topladı.

Bu karşılaşmaların 5’ini kaybeden Yeni Malatyaspor, 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Söz konusu maçlarda 11 gol atan sarı-siyahlılar, kalesinde 16 gol gördü.

YORUM YAZ