MENÜ

Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor maç sonucu: 4-4

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Malatyaspor-Sivasspor maçı gol düellosuna sahne oldu! Toplam 8 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı ama izleyenler mücadeleden büyük zevk aldı. Ev sahibi Malatyaspor'un gollerini Mina, Donald, Adem Büyük ve Eren Tozlu atarken Sivasspor'un gollerini Muhammet, Robinho(2) ve Hakan Arslan kaydetti. Sivasspor'da Douglas kırmızı kart görürken 74. dakikada Muhammet Demir penaltı kaçırdı.

Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor maç sonucu: 4-4

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Malatyaspor-Sivasspor maçı 4-4 sona erdi!

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar:

11. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde ceza sahasında iyi yükselen Mina, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

17. dakikada savunma arasına atılan pasta topla buluşan Muhammet Demir'in ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak savunmaya da çarparak ağlara gitti. 1-1

22. dakikada Dos Santos’un sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte topu önünde bulunan Robinho, yaptığı şık vuruşla takımını öne geçiren golü attı. 2-1

24. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Robinho'nun yerden çektiği sert şutta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-1

43. dakikada Chebake’nin ceza sahasına ortasına Adem Büyük'ün yaptığı yarım volede top direğe çarparak oyun alanına döndü.

Haberin Devamı

İlk yarı 3-1 sona erdi.

52.dakikada Sivasspor'da Douglas, Adem Büyük'e yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

67.dakikada Evkur Yeni Malatyaspor'da Ziya'an dönen top Donald'ın önünde kaldı.Donald'ın şutu savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu: 2-3.

73.dakikada Sivasspor, Torje'nin yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Muhammet'in vuruşunu Farnolle kurtardı.

75.dakikada yine gelişen Sivasspor atağında Robinho'nun ortasında Hakan Arslan'ın vuruşu direğe çarptı ve ağlarla buluştu: 2-4

78.dakikada bu gole Malatyaspor Adem Büyük ile cevap verdi. Sivasspor ceza sahasına uzun oynanan topu Boutaib Adem Büyük'ün önüne indirdi. Adem'İn vuruşu ağlarla buluştu ve fark yeniden bire indi.

Gol düellosu devam ediyor! 79. dakikada gelişen Malatya atağaında sağ kanattan yapılan ortaya Eren Tozlu vurdu ve maçta skoru 4-4'e getirdi.

Kalan dakikalarda iki takımda gol bulmak için büyük çaba sarf etse de maçta başka gol olmadı ve 8 golün atıldığı karşılaşma 4-4 sona erdi.

Takım kadroları

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Sadık, Rahman Buğra, Muniru, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem, Boutaib

Sivasspor: Ali Şaşal, Douglas, David Braz, Bjarsmyr, Ziya, Medjani, Pybalka, Hakan, Robinho, Emre Kılınç, Muhammet

Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Haberin Devamı

Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 7 haftada Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşısında kazanırken, Kayserispor ve Medipol Başakşehir’le berabere kaldı, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş’a mağlup oldu.

Ligde son 2 karşılaşmada 4 puan toplayan sarı-siyahlılar, Demir Grup Sivasspor’u mağlup ederek milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyor.

- Sakatlığı bulunan oyuncuların durumu

Evkur Yeni Malatyaspor’da ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu ile geçen hafta deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir, sağ bek Sincere Seth ve sol bek Erkan Kaş’ın tedavileri sürüyor.

Bu 4 oyuncunun kontrolleri İstanbul’da gerçekleştirilirken, Seth ve Erkan Kaş’ın Demir Grup Sivasspor maçında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi. Kaleci Ertaç Özbir’in ise yarınki mücadelede yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı-siyahlılarda sarı kart ceza sınırında bulunan Arturo Mina ile Danijel Aleksic, bu karşılaşmada kart görmeleri durumunda 9. haftadaki MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ