MENÜ

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (CANLI)

Süper Lig'de 23. hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor kazanarak üst sıralara yükselmek istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Peki, Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Maçın 8. dakikasında Antalyaspor Fredy'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Yeni Malatyaspor 29. dakikada Umut Bulut'un attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Maçın 31. dakikasında Antalyaspor'da Sinan Gümüş, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarı başladı. 89. dakikada Podolski'nin attığı golle Antalyaspor 2-1 öne geçti.

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (CANLI)

Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor Süper Lig'de 23. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Yeni Malatyaspor kazanarak üst sıralara yükselmek istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Bir maç eksiğiyle geride kalan 21 maçta, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 9 yenilgiyle 24 puan toplayan sarı-siyahlılar, Fraport TAV Antalyaspor karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Haberin Devamı

BU MAÇA CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçının 11'leri

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Hafez, Robin, Acquah, Remi, Gökhan, Bifouma, Umut

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Kudryashov, Fredy, Amilton, Celustka, N'Dinga, Sinan, Jahovic, Hakan, Veysel, Bünyamin

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Bir maç eksiğiyle geride kalan 21 maçta, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 9 yenilgiyle 24 puan toplayan sarı-siyahlılar, Fraport TAV Antalyaspor karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. Malatya ekibinde cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

Yeni Malatyaspor'da hesaplar galibiyet üzerine!

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’in Galatasaray maçında sahaya sürdüğü kadrodan memnun kaldığı, bu haftaki Antalyaspor maçına da aynı kadroyu sürmeyi planladığı ifade edildi. Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray’a yenilerek taraftarını üzen Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Kemal Özdeş futbolcularını bu haftaki kritik Antalyaspor maçı öncesi zihinsel olarak iyi duruma getirmek için yoğun çaba harcıyor. Yeni Malatyaspor'un başında çıktığı 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Kemal Özdeş’in takımına felsefesini yerleştirmek için sistem çalışmalarına yoğun mesai harcadığı, önlerinde bulunan Antalyaspor müsabakası öncesinde rakibin artı ve eksileri üzerinde analizler yaptırdığı belirtildi.

Özdeş’in Galatasaray maçında sahaya çıkan kadronun performansından memnun kaldığı ve Antalyaspor müsabakasına da aynı kadroyla çıkmayı planladığı bildirildi. Özdeş’in sakatlığı süren Fofana’yı durumuna göre 11'de ya da ikinci yarıda kullanacağı, başarılı futbolcuya kendisini kafa olarak hazırlaması talimatı verdiği ifade edildi.

Deneyimli teknik adamın Galatasaray maçında orta sahada görev verdiği Remi Walter ve sol bekte şans tanıdığı Karim Hafez'e de yine 11'de şans tanıyacağı belirtiliyor.

YORUM YAZ