MENÜ

Yeni CoD: Black Ops 4 güncellemesi, zombi moduna değişiklik getiriyor

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim 2018 tarihinde bomba gibi bir çıkış gerçekleştirdi. Bomba gibi diyoruz; çünkü, PlayStation Store, Microsoft Store ve Steam üzerinde, ilk gün satışları açısından Activision tarihindeki rekoru eline geçirdi. Biraz daha açık konuşmak gerekirse, geçtiğimiz sene çıkan Call of Duty: WWII oyununu tahtından etti. Buna ek olarak, çevrimiçi oyuncu sayısında da bir hayli artış olduğunu söylemek gerek. Durumdan bir hayli memnun olan Activision ve Treyarch Studios, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir güncelleme daha yayınladılar.

Yeni CoD: Black Ops 4 güncellemesi, zombi moduna değişiklik getiriyor

Bildiğiniz gibi Call of Duty: Black Ops 4 oyununun ilk gün güncellemesi 50 GB boyutundaydı ve indirmeden oynamanız mümkün olmuyordu. Çoklu-oyuncu, Zombies ve Blackout modu ve Specialist Headquarters için gerekli olan bileşenlerin yüklendiği güncelleme sonrasında, yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Hata çözümlemeleri ve bir takım iyileştirmeler getiren yeni güncelleme, yine Zombies, çoklu-oyuncu ve Blackout modları için bazı değişiklikler sağlanıyor.

Haberin Devamı

Reddit üzerinden açıklama yapan Treyarch Studios, öncelikle oyunun PC versiyonundaki bütün modlarda kare sayısı (Framerate) sınırının kaldırıldığının müjdesini verirken, Classic modda Casual, Normal ve Hardcore zorluk dereceleri için sağlığın da elli puan kadar arttırıldığını belirtti. Bunlara ek olarak, Zombies modunda, oyuncuların kazandığı puan oranında, Tiger saldırılarında, Hellhound'larda ve Hellfire silahında denge ayarı ve kalkan tamiri ve değişim ücretinde indirimi yapıldı. Çoklu-oyuncu modundaki Create-a-Class sisteminde artık Mastercraft kamuflajları artık düzgün bir şekilde açılabilecekken, Signature Weapons kategorisindeki MX9 ve Strife için aktif kamuflaj gereksinimleri ayarlandı. Belirli meydan okumalarda ilerleyişe engel olan Scorestreak infazlarının sayılmama ve Blackout modunda da Ajax karakterinin açılmasına engel olan sorunlar da çözüldü. Son olarak, Torque'un Razor Wire ekipmanı da artık Hardcore modunda herhangi bir oyuncuya veya takım arkadaşlarına zarar vermeyecek. (turunculevye.com)

YORUM YAZ