MENÜ

Yeni çilek Sercan mı?

Almanya'da alt-yapı organizasyonu yapan Bülent Tulun, gelecek sezon için Sercan Sararer'le görüştü.

Yeni çilek Sercan mı?

24'lük sol açık, Aslan'a yeşil ışık yaktı. Uygun bir bonservisle bu transfer haziranda bitebilir.

G.Saray, bir taraftan Şampiyonlar Ligi biletini kovalarken diğer yandan da yeni sezon için transfer girişimlerini sürdürüyor. Aslan, son olarak gurbetçi yıldız Sercan Sararer ile temasa geçti. Fatih Terim döneminde de sık sık gündeme gelen milli sol kanat için Almanya'da alt-yapı ile görevlendirilen Bülent Tulun nabız yokladı. Tulun, Almanya'da gözden düşen oyuncu ile bir görüşme yaptı.

ASLAN'A SICAK BAKIYOR

Transfermarkt değeri 1 milyon 250 bin euro olan Sercan, Stuttgart formasını son olarak 29 Ocak'taki B.Münih maçında giyen ve sonra gözden düşen, sorunları nedeniyle B takımına yollanan gurbetçi yıldız oldukça mutsuz. Bu durumu fırsat bilen Tulun, Sercan ile bir görüşme yaparken transferin şartlarını sordu. 24 yaşındaki genç oyuncu da, "G.Saray'a seve seve gelirim, bonservisimi çözün" yanıtı verdi.

12 KEZ A MİLLİ OLDU

2017 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Sercan için G.Saray, Almanlarla bonservis pazarlığı yapacak ve 500 bin euro gibi makul bir fiyata Stuttgart 'evet' derse, iş bitecek. B planı olarak da kiralama formülü masada. Abdullah Avcı döneminde kadroya giren ve Fatih Terim tarafından A milli takıma çağrılan ve 12 kez A milli olan Sercan, baldır sorunları yaşarken haziran ayında bu transfer karara bağlanacak. Aslan, yabancı kontenjanı ve yerli oyuncu eksikliği nedeniyle Sercan'da ısrar edecek.

Yasemin Akbulut - Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ