MENÜ

Yellow Friday nedir? Sarı Cuma'ya hazır mısınız?

Yellow Friday nedir? GS Store indirimleri neler? Galatasaray yönetiminin çağrısı üzerine taraftarlar Twitter'da Yellow Friday kampanyası başlattı. Buna göre taraftar GS Store'daki ürünlerin stoklarını boşaltmaya çalışacak. Mustafa Cengiz'in başkanlık seçimlerinde sarı oy pusulasını kullanması bu kampanyaya sebep oldu. Yellow Friday nedir?

Yellow Friday nedir? Sarı Cuma'ya hazır mısınız?

Galatasaray camiası için büyük gün... Sarı-Kırmızılılar bugün ‘sarı cuma’ (yellowfriday) kampanyası kapsamında tüm Türkiye çapında GSStore mağazalarını adeta yağmalayacak.

Taraftarlar böylece hem Galatasaray’ın Dursun Özbek’le yollarını ayırmasını kutlamayı hem de zor günlerde kulübe finansal açıdan destek olmayı hedefliyor. Etkinliğe kulüpten de destek var. Başta Metin Oktay tişörtleri olmak üzere birçok ürünün indirimli satılacağı belirtildi.

Başkan Mustafa Cengiz de, sarı cuma etkinliği çerçevesinde tüm taraftarları mağazalara beklediklerini açıkladı.

Bu arada Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de saat 13:00''de yapılacak Yellow Friday etkinliği kapsamında Türk Telekom Stadyumu'ndaki GSStore'a gidecek. Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar aldıkları ürünleri şimdiden sosyal medyadan paylaşarak etkinliği daha fazla kişiye duyurmak için uğraşıyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ