MENÜ

Yelken'de kamp tarihleri belli oldu

Türkiye Yelken Federasyonu, 2014 yılı faaliyet programında yer alan Milli Takım Aday Kampları'nın tarihleri ve yerleri belli oldu.

Yelken'de kamp tarihleri belli oldu

“2016 ve 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılmak” hedefiyle yola çıkan TYF’nin Şubat ve Mart aylarındaki kampları Mahmut Saral koordinasyonunda gerçekleşecek.

TYF’den yapılan açıklamada, sportif koordinatörlüğünü Mahmut Saral’ın, antrenörlüklerini ise ulusal takımlarda ülkemizi temsil eden isimlerin yapacağı kampların sporcularımızın uluslararası yarışlara da hazırlanması açısından önemine dikkat çekildi.

Kamplar sayesinde Milli Takımlara girmeye hak kazanacak sporcuları yakından izleme olanağını bulduklarını söyleyen TYF Başkanı Serhat Belli, “Yıl içerisinde farklı bölgelerde ve farklı formatlarda yapılacak kamplarımız, sporcuların performansını doğrudan etkiliyor” dedi.

Belli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrıca sporcularımız kamplar sayesinde hem birbirleriyle hem de antrenörleriyle kaynaşma ortamını yakalıyor. Bu açıdan kamplara çok önem verdiğimiz gibi Şubat ve Mart aylarında düzenleyeceğimiz kamplarımızın son derece verimli geçeceğine inanıyorum.”

KAMP TAKVİMİ
470 Milli Takım Aday Kampı
(24 Şubat-1 Mart) Çeşme (20 sporcu katılacak)
Laser Radial Gençler Milli Takım Aday Kampı
(4-8 Mart) Çeşme (13 sporcu katılacak)
Laser 4.7 Milli Takım Aday Kampı
(25 Şubat-01Mart) Çeşme (17 sporcu katılacak)
Optimist Milli Takım Aday Kampı
(15-22 Şubat) Bodrum (24 sporcu ile devam ediyor)
420 Milli Takım Aday Kampı
(24-29 Mart) Çeşme (16 sporcu katılacak)
Optimist Milli Takım Aday Kampı
(05-09 Mart) Bodrum (14 sporcu katılacak)


Kaynak: TurkSail / TYF

Haberin Devamı
YORUM YAZ