MENÜ

Harika oyun, adil sonuç

Abone Ol Google News

3’ü isabetli 12 şutu vardı Trabzonspor’un ilk yarıda... Fenerbahçe’nin ise sadece 2.. Onlar da dağlara taşlara... Yusuf Yazıcı vurdu, Harun Tekin çıkardı. Aynı Harun bir de Hugo’nun penaltısını kurtardı. Ezici üstünlüğü vardı ev sahibinin, ama golsüz bitti devre. İlk yarıda çok yoruldu, oyundan düşer diyorduk Trabzon için... Koştukça açıldılar, açıldıkça koştular. Tek kale oynanıyordu artık maç. Bir sağdan bir soldan geliyordu Karadeniz ekibi. Fenerbahçe tüm hatlarıyla resmen bir ‘Acemiler Mangası’na dönüşmüştü. 3 metreye pas veremiyorlardı. Novak ve Sosa ile 2’yi bulan ev sahibi; Onazi, Novak ve Abdülkadir ile 3, 4, 5’i kaçırdı. Frey’in golü, konuk takım için kâbus dolu gecenin tek tesellisiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hangisi Fenerbahçe? 82 dakika yokları oynayan mı, yoksa 8 dakikada 1 gol bulup ikincide direğe takılan mı? Koeman, o 8 dakikayı artırabilir mi? Bu kadro, bunu başarabilir mi?

Maçın starı

Yusuf, Abdülkadir, Pereira, Novak süperdi... Fakat bu gün bu maçta sadece 2 gol atabilmişse Trabzonspor, bunun tek nedeni Volkanvari oynayan Harun Tekin’di.

Haberin Devamı

Maçın olayı

82 dakika rakibini ezen Trabzonspor, son 8 dakikada sahada yoktu. Bu süreçte Fenerbahçe direklere takılmasa, şahane oyunları heba olup gidecekti.

Kısa mesaj

İki takımın U21 maçını izlediniz mi? En azından özetlerine bir bakın! O yaştaki çocukları kim bu hale getirdi? Ve en zor soru; PFDK bu maçla ilgili ne karar verecek?

YORUM YAZ