MENÜ

Fener'in sarışınları!

Abone Ol Google News

Bir bilgi yarışmasında final sorusuna geliniyor. Büyük ödül tam 200 bin Euro... Yarışmacı, iflasın eşiğine gelmiş bir iş adamı... Doğru cevabı verirse 200 bin Euro’yu alacak, krizi atlatacak. Yanlış cevabı verirse, 32 bin Euro kazanacak. Belki bu para da bazı sorunları çözecek, ama kriz, devam edecek.

Haberin Devamı

Moderatör final sorusunu sordu, şıkları okudu:

- Aşağıdaki kuşlardan hangisi yuvasını kendi yapmaz ve diğer kuşların yuvasını kullanır?

a) Akbaba, b) Kırlangıç, c)- Guguk Kuşu, d) Serçe

Soru ve şıkları duyan yarışmacı, soğuk soğuk terlemeye başlar. Hem zordur hem de hiç ilgilenmediği bir konudur. Tek bir jokeri vardır; Daha önce isimlerini verdiği dostlarından birini telefonla arayabilir ve cevabı isteyebilirdi. Çok güvendiği ilk dostunu aradı, telefonu kapalıydı. İkinci dostunun telefonu çalıyor, ama açmıyordu. Son arkadaşı, belki güzellik, makyaj ya da kadına özel bir soru gelmesi halinde aramak için listeye eklediği sarışındı. Aradılar ve sarışın açtı telefonu... Yarışmacı önce soruyu, sonra da cevapları okudu. Sarışın hiç düşünmeden aklındaki seçeneği söyledi:

Haberin Devamı

- Kesinlikle Guguk Kuşu!

Yarışmacı, genel kültürü konusunda çok güvenmediği sarışın dostunun söylediği şıkkı işaretledi. Cevap doğru çıkmıştı ve adam 200 bin Euro kazanmıştı.

Yarışmadan üç gün sonra evinde bir parti verdi adam... Partinin ‘Onur Konuğu’ işte o sarışındı. Adam kısa bir konuşma yaptı:

- Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. O kadar kesin ve hızlıydı ki cevabın, hiç tereddütsüz Guguk Kuşu dedim. Fakat şunu da merak etmiyor değilim; Nereden biliyorsun Allah aşkına Guguk Kuşu’nun yuva yapmadığını?

Sarışın kendinden emin bir ifadeyle yanıt verdi:

- Yapma bebeğim! Guguk Kuşları’nın duvar saatlerinde yaşadığını kim bilmez ki!

Fenerbahçe büyük bir krizde... Oynadığı her maç bir final adeta...

Harun, Valbuena, Barış, Eljif, Skrtel, Roman, Hasan Ali ve Frey başta olmak üzere; Fenerbahçe’yi krizden çıkartmak için varını yoğunu verenler var bir tarafta... Onlar yaptıkları mücadele ile Fenerbahçe’yi hemen her maç kazanmak ile kaybetmek arasındaki finale kadar taşıyorlar. Diğer tarafta ise Slimani ve Benzia başta olmak üzere çok vurdumduymaz var... Hemen her finalde Fenerbahçe’yi yarı yolda bırakıyorlar.

Fenerbahçe’nin krizden kurtulmak için... Benzia ve Slimani gibi Sarışınlar’a değil, Trezeguet ve Diagne gibi Lacivertler’e ihtiyacı var!

YORUM YAZ