MENÜ

Cadı kazanı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Altta düğüm yavaş yavaş çözülüyor, üstteki yangın ise büyüyor. 2. yarının ortasında düşenleri uğurlarız, ama şampiyonu herhalde son hafta alkışlarız.

Süper Lig’in 2. yarısı ‘süper goller’le başladı. Gökhan Ünal’ın golünde hem akıl hem ustalık; Tello’nun golünde ince ayar vardı. Erman’ın golünde Tabata, Alex’in golünde kötü gidişe isyan vardı.
Eskişehirspor, Belediye ağlarına yarım düzine gol bırakırken, Beşiktaşlılar’ın kulakları çınladı! Çünkü, Beşiktaş, Antalyaspor önünde tarihi farkı kaçırırken; Eskişehir’de atılan 6 golün 5’inde iki eski Beşiktaşlı’nın imzası vardı.
Baş döndüren bir pas trafiği, bir takım olmanın getirdiği dayanışma ve sıfır bencillik. Tüm bunların altında, bir çok ulemanın halen ‘teknik direktör’ olarak görmek istemediği Skibbe’nin imzası vardı. Skibbe’nin sayesinde o golü aslında Baros değil ‘Galatasaray’ attı.

Konyaspor, 8 hafta sonra 3 puanı bir arada görürken; rakibi Ankaragücü’nü ateşe attı. Kocaelispor, Gençlerbirliği’ne kaybederek intihar etti.
Bu köprünün altından daha çok sular akar diyebilirsiniz. Ancak şahsım adına şimdiden şunu söyleyebilirim ki; Hacettepe ve Kocaelispor için 1. Lig yolculuğu başladı. İşin ilginç olanı, üçüncü bilet için de çok sayıda takımın rezervasyon peşinde koşması!

Alt taraf yavaş yavaş şekilleniyor; üstteki yangın ise büyüyor. Lider Sivasspor ile 6. Ankaraspor arasında sadece 5 puan var. Zirveyi hedefleyen 6 takımın da hemen her maçta puan kaybetme ihtimali bulunuyor. Çünkü kazansalar bile her maçın içinde kaybetmeyi hak ettikleri ciddi periyotlar var. Galiba Skibbe’nin söylediği çıkacak, bu sezon yarış fotofinish’te son bulacak.

Ne garip bir adamsın!
Haftanın en ilginç olayları ise şunlardı... İlki Kadıköy’de yaşandı. Alex golü attı, kameralar tribüne odaklandı. Alex’in eşi birçok futbolcudan daha fazla sahadaydı. Sanki o golü kendisi atmış, Fenerbahçe’ye o maçı kazandırmıştı. Alex’in eşi bunları yaşarken locada, Josico 4 dakika içinde takımını 10 kişi bırakmış ve soyunma odasına gitmişti. Sakatlığı ciddi olabilir belki, ama kanımca en büyük sakatlık onun alınmış olmasıydı.
İkincisi İnönü’den... Ben hayatımda bu kadar faul yapan bir santrfor görmedim. Ben hayatımda bu kadar centilmen bir santrfor da görmedim. Üstelik ikisi de aynı adamdı. Sen garip bir adamsın Djiehoua!

YORUM YAZ