MENÜ

Arda kaleye!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gio’yu, Jo’yu, Neill’ı alsan da Leo Franco’yla yürümez bu kervan! Kariyerine diyecek lafımız yok, ama şu da ortada: Aslan’ın bu kaleciyle çok canı yanar.

Servet, Gökhan ve Emreler vardı stoperde... Hakan Balta’yı, Mehmet Topal’ı ve hatta Kewell’ı da gördük orada... Üstüne Neill’ı aldılar, iyi ki de almışlar. Çünkü tepeden tırnağa futbolcu bu adam! Zaten olmasa, İngiltere’de 10 küsur yıl barındırmazlar.

Kewell, Keita, Baros (şimdilik sakat), Nonda (takır takır gol atarken gönderildi), Arda ve Elano vardı hücum hattında. Üzerine Gio ile Jo’yu aldılar. İyi ki de aldılar, çünkü futbola zevk katıyor bu adamlar.

‘Hokus pokus’ yapıyor, gelmez deneni getiriyor Haldun Üstünel. Fakat planlamada bir eksik var. Denizli’de herkes gördü, yazdı. Bizim üzerine katacaklarımız başka...

Mesela, Leo Franco’yla yürümez bu kervan! Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte milli takımın omurgasını oluşturan Galatasaray, artık vazgeçmeli ‘1 nolu yabancı sevda’dan. Sanctis, Mondragon, Taffarel, Friedel vs. Yıllardır yabancı var kalede. Ve Simoviç hariç, hangisi ne kattı Hayrettin’den bir fazla bu takıma? Denizli’de o golü yer miydi Aykut? Atılmak için alkışlar mıydı hakemi Ufuk? Leo’nun Aykut ve Ufuk’tan ne fazlası var?

Mesela, ortası eksik Galatasaray’ın. 8 stoperi, 8 hücumcusu var ama ortası yok! Ayhan, Barış, Topal, Sarp ve Emre! Yeterli mi sizce? Bir Braga’yla başa çıkamadılar. Angelov maçın en kötüsü olmasa, Jo’nun golü yetmezdi Cim Bom’a... Ya yediğinden fazlasını atarak kazanmaya devam edecek Rijkaard; ya da Arda’yı 3’e bölecek: 1’ini kaleye, 1’ini ortaya, 1’ini de hücuma geçirecek!

YORUM YAZ