MENÜ

Ali Koç'un eli değmiş

Abone Ol Google News

İdmanlar uzun bir aradan sonra basına açıldı. Görüldü ki, medya mensupları sayfalarını zenginleştiren idmanları, teknik heyet ve futbolcular da basının olduğu ortamı özlemiş. Kötü saha sonuçlarının yanı sıra kendi içinde de tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşamakta olan Fenerbahçe’de, bu gelişme ortamı bir hayli yumuşattı. Zor durumdaki bir devin, ayağa kalkma ve çevresi ile barışma çabaları takdire şayan.

Haberin Devamı

Yaklaşım tamamen değişti

Krizin çok iyi yönetildiğine dün gözlerimizle şahit olduk. Belli ki, Samandıra’ya Ali Koç’un ve yönetimin eli değmiş. Göreve geldiği günden bu yana basından köşe bucak kaçan Comolli başta olmak üzere Cocu’nun bizlere olan yaklaşımı, görülmeye değerdi. Benim gözüm dünkü idmanda hep futbolcuların üstündeydi. Milli takımlara giden oyuncuların bir bölümü belki yoktu ancak halen Samandıra’da bulunan topluluğun ruh hali bana, üstlerinde baskıyı kırdıklarını hissettirdi. Kaleciler, tereddütsüz genç ve yetenekli bir teknik adama (Erdem Bali) devredilmiş, herkes iştahlı ve özverili bir çalışma temposu sergiliyor.

Haberin Devamı

Sıra sahaya yansıtmakta

Cocu’nun olumlu yaklaşımı ve enerjisi futbolculara yansımış, yüzleri güldürmüş. Şimdi bunun sahaya yansıması nasıl olacak, onu merak ediyorum. Hollandalı’nın en büyük sıkıntısı kadro istikrarıydı. ‘İlk 11 istikrarı yakalandı’ dediğimiz maçlarda ise henüz hanesine 3 puan yazdıramadı. Bana göre Sivas deplasmanında alınacak bir galibiyet, Fenerbahçe açısından sezonun kırılma anı olacak. Ortam yumuşayacak, takım ayağa kalkacak. Ardından alınacak seri galibiyetler ise büyük bir özgüvenle takımı üst sıralara tırmandıracak.

YORUM YAZ