MENÜ

Yapma be hocam!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konya deplasmanına kadar 17 puan, Konya’da da 2 puan 19 puanla Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde ne kadar tur atlarsa atlasın ligin de ilk 2’ye giremezse hepsi boş. Şenol hoca senin için en önemli deplasmanlardan biri. Adriano, Quaresma, Oğuzhan, Negredo yok, revizyonu başka maça saklayamadın mı? Tam takımın yüzde 40’ı sahada yok. Aslında beklediğimiz Konya dün yoktu. Bilhassa ilk yarı forvette defans arası 60 metre mesafe. Beşiktaş burayı yürüye yürüye geçiyor. Konyaspor taraftarı Alper Ulusoy için Beşiktaş’ın çocuğu tezahüratı yapıyor. Ben 40 senedir bu camiadayım. Alper Ulusoy’un ismini hiç duymadım. Müsabaka neticesi kadar Pepe ve Talisca’nın gördüğü sarı kart önemli. Haftaya Fenerbahçe maçında yoklar. Bu satırlar yıllarca hep hakemden yanadır. Ama dün gördük ki burada yazmak istemiyorum. Alper Ulusoy 3...! Özel mi gönderildi.

Gecenin sorusu

Bu maç öncesi Adriano, Quaresma, Oğuzhan ve Negredo gibi isimler yedek kulübesinde maça başlamalı mıydı?

Maçın starı

Müsabakanın oyuncusu, gördüğü haksız sarı karta rağmen Pepe. Oynadığı oyun, oyunculara ve rakibe saygı açısından bize ders verdi. Portekizli tecrübesini bu maçta bir kez daha gözler önüne serdi.

Maçın olayı

Talisca’nın gördüğü sarı kart. Talisca’ya faul yapılıyor ama sarı kartı Talisca görüyor. Haftaya maçta yok. Merak ediyorum Alper Ulusoy son haftaların modası olan 8 onda 3 mü? 8 onda 4 mü alacak...

Kısa mesaj

Şenol Güneş’in yapmış olduğu bu revizyonlar çok erkendi. Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Mehmet Özdilek’in başındaki Konya, çantada keklik sayılsa da ligin gidişatı açısından Beşiktaş’a ağır bir darbe vurdu.

YORUM YAZ