MENÜ

Toraman'ın maçıydı

Abone Ol Google News

Eğrisi doğrusuna denk geldi. Mustafa Denizli, her zamanki gibi İbrahim Kaş-Sivok-Ferrari-Üzülmez 4’lüsünden oluşan savunmayı, orta sahadan İbrahim Toraman-Fink-Ekrem Dağ üçlüsüyle takviye ederek önce gol yememeyi amaçladı.

Haberin Devamı

‘Nasıl olsa bir gol bulup 3 puanı alırım’ düşüncesindeydi ve amacına ulaştı. Ancak bu taktik nedeniyle futbol olarak kötü bir görüntü çizdiler. Aslında zevkli bir karşılaşma olması için tüm şartlar vardı. Denizlispor oyunu çirkinleştirmiyordu, zemin harikaydı ve çok saygılı bir taraftar vardı. Ancak Mustafa Denizli’nin önemli yanlışları vardı. İyileşen Ernst ve geçen haftanın yıldızı Necip’in yedek kulübesinde oturması hataydı. Bobo dün çok yalnız kaldı. Kendisine top gelmeyince orta saha oyuncusu gibi oynamaya başladı. Dünkü galibiyette kaleci Rüştü ve savunmanın önemli payı vardı.

Denizlispor iyi oynuyor gibi gözüktü ancak bal yapmayan arı gibiydiler. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Giray’ı çok arayacaklar. İki takım için de kritik bir maçtı. Denizlispor yenilerek ligde kalma umutlarını büyük ölçüde yitirdi. Düşerlerse bu zemini ve taraftarı çok arayacağız. Son olarak İbrahim Toraman’a değinmek istiyorum. Tek kelimeyle harikaydı. Kendisi hakkında uzun yazmak isterdim ancak bu satırlar yetmez. Toraman hakkında ‘Parayı çok seviyor’ diyenler utansın. Nüfus kağıdında TC yazıyor diye mi hak ettiği parayı istemesi böyle yorumlanıyor?

Haberin Devamı
YORUM YAZ