MENÜ

Top sevmedi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk defa dün sezon başından beri Beşiktaş’ı bu kadar istekli ve arzulu gördüm. Ama bu ilk 45 dakika değil, 2. 45 dakika.
Olması gereken kadroyu Mustafa Denizli maalesef geç sahaya sürdü. Eğer kenardan bu kadar orta yapacaksan, ölü top kullanacaksan, Nobre’yi yalnız bırakmamalısın. Hüseyin, Egemen, Song, Tayfun Cora’nın arasında, arkasında Yusuf dahi olsa Nobre hiç bir şey yapamaz yapamadı da. Ta ki Bobo girene kadar. Ersun yanal istediğini aldı 1 puan. İlk yarı Gökhan Ünal ile Umut Bulut’u çift santrafor oynatıp, golüde yakaladıktan sonra, defansını Tony Sylva’nın önüne kurup pozisyon dahi bulamadı. Şanslıydı Ersun Yanal, çünkü Beşiktaş’ı top sevmedi. Bilhassa ilk yarı. Halbuki Galatasaray yenilmiş, Sivas berabere kalmış, Beşiktaş sahadaki görüntüsüyle mutlaka kazanmalıydı.
Seyirci bu işi Denizli’den daha iyi biliyor galiba. 35. dakikadan itibaren Bobo-Bobo diye bağırıyordu, doğruyu da yapıyordu. Alim olmaya lüzum yok. Delgado olduğu zaman Yusuf demek ki kulübeye mahkum. O halde değer miydi bu kadar kargaşaya? Ve Sivok, dün sahanın yıldızıydı. Defansın göbeğinde olmasına rağmen, bilhassa rakip alanda yan toplarda yaptığı bindirmeler Beşiktaş adına iyi görüntü, ancak benim kafamda hala Zapotocny ile birlikte oynasın mı, oynamasın mı tartışması var. Ancak birlikte oynaması gereken oyuncular. Rüştü ise gol pozisyonu dahil kariyerindeki en rahat derbi maçını oynadı. İşte maçın özeti; böyle bir müsabakadan, skorundan olmasa bile oyunundan, taraftar da memnun, biz izleyenlerde. Ancak fikstür avantajı dedik. Gitti 2 puan daha. Rakiplerinin kaybettiği bu haftada senin kazanman gerekiyordu.

YORUM YAZ