MENÜ

'On'u arıyorum

Abone Ol Google News

Sadece koşmak marifet değil, mücadele etmek de marifet değil. Ancak oraya kadar. Futbol goldür. Bursa’da çıplak gözle yaşadık. Ceza sahasına girmeden iki ölü topla üç puan geldi. Maçtan önce Sivas-Bursa maçını izledim dün. En az 20 pozisyon Sivas’tan ve üç gol... Demek ki Beşiktaş’ın sıkıntısı tabelada, tabelacıda, golcüde. Golcünü ceza sahasına sokacaksın ki kazanasın. Senin golcülerin daha ceza sahasına gelmeden topla kavga ediyorlar. Kavgayı bırak beş dakika rakibi oyalasalar belki pozisyon da bulamayacak rakibin. Üçü de benim gibi seyrettiler. Kadroda istikrarı yakalamak zorunda, mecbursun buna.

Haberin Devamı

Biri kırmızı diğeri beyaz iki takım. Beşiktaş’lı oyuncular beyaza verecek kurtulacak ama onlar sibobunu arıyor. Dua etsinler Fırat Aydınus’a. Verdiği karar çok doğru. Penaltı için diyorum. Türkiye’de çok hakem eyyamcı bunu vermez. Taraftar yok. Sakın ola ki, malum sebepten dolayı seyirci tribünden kaçıyor denmesin. Beşiktaş Takımı kötü oynuyor, çok kötü. 6222 yasa vardı. Devre arası Antalya taraftarı Beşiktaş tribünlerinden kendi tribünlerine gönderildi.. Ve devamlı da küfür. Beşiktaş tribünün önüne gelip, kronometre tutan temsilcileri merak ediyorum ne yaptılar, ne yazacaklar.

Haberin Devamı

Ve sonuç: Perşembe günü Stoke City’yi düşünmek bile istemiyorum. Üç gün, üç puanın tadını çıkarmak istiyorum. Bir de ne istiyorum biliyor musunuz? Bu takımı derleyip, toparlayacak, topa basacak 10 numara istiyorum. Bu var... Ama onu da ben değil, yönetim hazırlayacak maçlara. Guti, o Guti. Kapalı tribünde bir numaralı locada oturmamalı. Bana göre sahada dursun yeter.

YORUM YAZ