MENÜ

Lincoln yetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Cüneyt Çakır’ı hakemlik açısından benden çok, bir de babası Serdar Çakır sever. Ya Cüneyt Çakır doğrusunu yapıyor, ya da diğerleri Beşiktaş’ı yakıyor. Belediye maçında Mehmet Yıldız’ın pozisyonu gol, dün Servet’in pozisyonu gol, Nobre’nin, Belediye maçında attığı faul. Arda kart istiyor, geç, Lincoln istiyor; geç, ama Delgado, ‘Ben yapınca veriyorsun’ dediğinde kırmızı. Doğrusu Cüneyt Çakır’ın yaptığı ama, eyyamcılarınki değil. Maalesef onlarınki de hep Beşiktaş’a denk geliyor.
Neden Denizli rakibi düşünüyor? Bilmiyorum. Bırak, rakip seni düşünsün. Sen oyununa bak. Zaten bu kafada oynadığından, kaybettin. Oynamadın, oynatmadın da... Faul istatistiğine bir bak. Galatasaray’dan 4 misli fazlasın. Denizli’ye şunu söylemiştik: “Adama yer arama” diye. 1 haftadır idmanlarda Toraman’ı denedin. Elinde bir de Ali Tandoğan var. Sen orada Ekrem’i deniyorsun. Arda, o bölgeyi yol geçen hanına çevirdi. Elinde bir de Tello var, o halde Seric niye sahada?..
Yani Mustafa Denizli yanlış yerde yanlış adamları oynatarak Galatasaray’ın ekmeğine yağ sürdü. Biz de maçtan önce ne diyorduk: “Adama yer arama hocam, sıkıntıya düşersin”.

YORUM YAZ