MENÜ

Korcan'ın suçu ne?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçen hafta Denizli maçı zor kazanıldı. Dün Tello’nun füzesi olmasa, yine sıkıntı olacaktı. Kupa maçının kadrosunun 90 dakikalık görüntüsü iyiydi. O kadroyu dün, son 15 dakikada gördük. Bobo, Holosko sahada.
Korku, Denizli’yi sarmış. Dörtlü defans, önünde Sivok, Cisse, bir tarafta Tello, bir tarafta Serdar Özkan. Nobre tek forvet. Sana gol lazım, puan lazım... Üstelik rakip, ligin dibinde. Yalnız bir sıkıntı var. Denizli’nin dikkat etmesi gerekiyor. Tribün, ‘Bobo, Bobo’ diye bağırdı. Bu Nobre’ye, ‘Sen oyundan çık’ demek ama, bunu seyirci istemiyor, yani Nobre’nin çıkmasını. Dedik ya; Denizli korkmuş bir defa. Zaten hocanın son zamanlardaki icraatlarına akıl sıra ermiyor. Esame listeleri, yani kadro sahada 18 kişi olmalı. Dün, Denizli sahaya takımı 17 kişi çıkardı. Bir kişi eksikti. Altyapıdan birini düşünmesini bir kenara bırakın, haftalardır Korcan’la 18’i tamamlayan Denizli, dün Korcan’ı Nevzat Demir Tesisleri’nde unuttu. Korcan’ın suçu neydi?.. Aslında kadroya şöyle bir baktığımızda, eğer Denizli, bu sistemde devam ederse, iki beki de perişan olur. Onların önünde Tello ve Serdar Özkan, yerine giren Holosko da dahil olduğu müddetçe rakip bu kanatlardan elini kolunu sallaya-sallaya Rüştü’yle karşı karşıya kalıyor.

Maçın özetini isterseniz, söyleyeyim: Taraftar, ‘İnşallah, maşallah’ diye bağırıyor. Biz de diyoruz ki; bu kötü futbola inşallah bir son verilir. Görüyorsunuz, Beşiktaş’ın işi, ‘İnşallaha, maşallaha’ kalmış.

YORUM YAZ