MENÜ

Bayram zehir oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son 3 haftadır kazanamayan bir Ankaraspor, üstelik golü de yok. Şans bu ya, golcüsü De Nigris de yok. Mehmet Çakır’ın olmaması da çabası. Bunlar şimdi bir tarafa... Belli ki Denizli, Fenerbahçe maçında almış olduğu eleştirilerden olacak, Nobre’yi ve Bobo’yu çift santrfor oynatıp, gol istiyor. Ancak bu ikiliyi oynatıyorsan, o halde bunları topla buluşturacak adamları da oynatman lazım. Sahaya kum atılmış, ayakta durulmuyor. Hani halı sahalar vardır ya, ilk günlerinde oynarsın ve ayakların hep kayar... İşte dün öyleydi Delgado sahada. Yani Nobre ve Bobo’yu oynatacak Delgado, 70 dakika ayakta bile duramadı. Bunu taraftar bile gördü ama, Denizli göremedi.
Şimdi bir parantez açayım. O da İlker Meral’e. Sakın olaki, Ankaraspor’un galibiyetine gölge düşürüyorum gibi düşünülmesin. 44 ve 67. dakikada Beşiktaş’ın 2 penaltısını yedi. Bana göre verdiği en olumlu karar; Sivok’u atmaktı. Biz tribünden penaltıları gördük, o göremedi. Acaba Bünyamin Gezer’den sonra pansumana mı gelmişti?
Rüştü’yü kutluyorum. Allah’tan günüdeydi. Düşünün!.. Beşiktaş’ın en iyi oyuncusu kaleci Rüştü. Farkı öneldi ancak, şu degaj işinden bir vazgeçse. Çünkü bütün degajları duvara çarpmış gibi geri dönüyor ve kendine tehlike yaratıyor. Herkes İbrahim Üzülmez’e tepki koyuyor. Taraftar, ısınma sırasında tüm oyuncuları teker teker çağırırken, Üzülmez unutuldu. Kimin aklına geldiyse, en son çağrıldı. Ama Üzülmez dün de takımın iyisiydi, yarın da bu takımın iyisi olacak. Eğer daha fazla konuşan olursa ayıp olacak. Takım arkadaşlarının da onu örnek almasını isterdim. Bayram zehir oldu.
Aykut Kocaman’ı da kutluyorum. Taş gibi bir takımı var. Kocaman, kulübedeki hassasiyet ve canlılığını keşke Fenerbahçe maçlarında da gösterse.

YORUM YAZ