MENÜ

Tesadüfün böylesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Günler, aylar hatta yıllar ne kadar hızlı tükeniyor. Sanki dün gibi... Bu köşede Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı koçu Zafer Kalaycıoğlu’nun, finans müdürü Tamer Yelkovan’la “ödemeler” konusunda tartıştığı haberinin yalanlanması üzerine yorumlar yazmıştım. Yıl 2007, aylardan ise Aralık’tı. Yıldönümü çoktan geçmiş. O günlerde Fenerbahçe’nin resmi sitesinden bana cevaplar verildi. Kalaycıoğlu ile Yelkovan, “alacak yüzünden değil de, ileriye dönük ödeme nedeniyle” tartışmışlar. Fenerbahçe üzerinden gündem oluşturmakla suçlandım. Ben geri adım atmayınca, Dereağzı cephesinden Ahtapot Kamil ile mangası, beni disiplin kuruluna verdiler. Fenerbahçe Mahkemesi de, iki yıl hak mahrumiyeti cezası kesti.
Geçtiğimiz hafta medyada yine Zafer Kalaycıoğlu vardı. 3-4 ay ödeme yapılmadığı için Kalaycıoğlu, Fenerbahçe Kulübü’ne protesto çekmiş. Hani ödemeler konusunda sistem oturmuştu? Hani günü geldiğinde alacaklar banka hesabına yatıyordu? Beni yalancılıkla suçlayanlar, size selam olsun!.. Bu arada resmi siteden “Kalaycıoğlu” haberine hiç ses çıkmadı. Dereağzı cephesinden de öyle...
Doğrular birgün gelir, insanoğlunun karşısına dikilir. Bu haber olur, transfer olur, alacak yüzünden çekilen protesto olur. Ne büyük tesadüf, Zafer Kalaycıoğlu ile Finans Müdürü’nün, ödemeler nedeniyle tartışması haberinin yıldönümünde, Kalaycıoğlu alacakları ödenmediği için Fenerbahçe Kulübü’ne protesto çekiyor. Sanki biri programlamış gibi... Alo, Dereağzı cephesi, kimse yok mu?.. Sesim geliyor mu!.. Büyük Allah’ım sen nelere kadirsin...
Bu konuda diğer ayrıntı da, oldukça ilginç... Kulübe, Basketbol Federasyonu kanalıyla protesto çeken Zafer Kalaycıoğlu, ödül olarak takımın başında Botaş deplasmanına götürüldü. Oysa kurumsal davranış, anında Kalaycıoğlu ile yolların ayrılması yönünde olmalıydı. Zafer Kalaycıoğlu, Fenerbahçe’de görev yaptığı yıllarda, yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu’nun koruma kalkanı altındaydı. Acaba Kalaycıoğlu, Galatasaray ile anlaşırsa, Uslu’nun kanatları yine onun üzerinde olur mu? Bence olur!..
Doğruların birgün, ergeç ortaya çıkacağının, haksız, baskı ile kişilerin nasıl ceza aldığının kısa öyküsünü yazdım. Yorumunu, siz Fanatik okuyucularına bırakıyorum!..

YORUM YAZ