MENÜ

Seri bitti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Takım olarak önde basan Fenerbahçe’ye karşı Siyah-Beyazlılar kendi sahalarında kalabalık durarak rakibin hücum girişimlerini önlemeye çalıştı.

Kontrollü taktik savaşında topa daha fazla sahip olan taraf Fenerbahçe’ydi. Gökhan ve Stoch ikilisi Quaresma ile Simao’ya oranla daha fazla bindirdiler. Ancak kenar ortalarında topun indiği yerde Beşiktaş defansı daha çabuk davranınca ataklar tehlikeye dönüşmedi.

Sakatlıktan yeni dönen Alex’in eski havasında olmaması normaldi. Ayrıca Ernst, Brezilyalı’nın maç boyunca yanında gölgesi gibi durdu. Hataların, sonucu belirleyeceği bir Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi tadı vardı. İlk yarının son dakikalarında iki takıma da yakışmayacak pas hataları serisi yaşandı. Son top kaybını Fenerbahçe yaptı. Quaresma fırsatı değerlendirip sağdan sıfıra indikten sonra Almeida’ya cezayı kestirdi.

Santrası yapılmayan gol Fenerbahçe’nin moral kondisyonunu hırpaladı. İkinci yarının başındaki gol isteği baskısı da meyve vermeyince Sarı-Lacivertliler’in disiplin tarafı da bozuldu. Emre- Özer hamlesi toparlanmayı sağlayamadı. Aykut Kocaman Alex’i kenara alsaydı, sanki Fenerbahçe için daha iyi olacaktı. Beşiktaş’ın yıldızları şova kaçmasa maçı farklı kazanabilirdi. Sarı-Lacivertliler seriye İnönü’de nokta koydu. Ancak bu yenilgi Fenerbahçe’nin şampiyonluktan koptuğu anlamına gelmez.

YORUM YAZ