MENÜ

Gününde olursa

Abone Ol Google News

Bu iş fazla uzamasaydı, savaş tamtamları böylesine garip çalmazdı. Fenerbahçe bugün deplasmanda Trabzonspor’a misafir olacak. Hafta içinde, iki cepheden de yapılan karşılıklı suçlamalar gündemden düşmedi. Karadeniz ekibi ile Sarı-Lacivertli oyuncular, böylesine atmosferi yüksek bir ortamda mücadele edecek. Bence sahanın içi sağduyulu duruş sergilerse, 90 dakikada keyifli biter.

Haberin Devamı

Lider Galatasaray’ın takipçisi olan Fenerbahçe, Avni Aker’e kazanmak için çıkacak. Sarı-Lacivertli takımda Alex ve Sow yok. Gökhan Gönül ise yoğun tedavilerin ardından forma giyecek. Daha önceki Alex’siz maçları 3 puanla bitiren Fenerbahçe’de Stoch ile Baroni’ye fazlaca iş düşecek. Takımın en çok koşanlarından biri olan Caner de, Trabzon’da kilit oyuncular arasında yer alabilir. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında olduğu gibi rakibe önde baskı kurup, alan daraltarak Trabzonspor’un hücum yollarını kapatmaya çalışacak. Kontra çıkışlarla da gol arayacak. Beşiktaş yenilgisiyle moral ve kafa olarak sıkıntı yaşasa da Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda kazanacak güce sahip.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, TT Arena’da Galatasaray’la berabere kalıp moral bulan Trabzonspor karşısında deplasmanda 3 puan ararken, kulaklar da İstanbul’da olacak. Beşiktaş ile Galatasaray maçından gelecek sonuç haberleri de, Sarı-Lacivertli takımın saha içi performansına mutlaka yansıyacaktır.

Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını Saracoğlu’na taşımak istiyorsa, Trabzon’da puan bıarakmayı kafasından silmeli. Aykut Kocaman ve arkadaşları, Sarı-Lacivertli oyuncuları bu bağlamda motive ederken disiplini asla elden bırakmama konusunda da uyarmalı. Her şeye rağmen hava olarak fazla bozulmayan Fenerbahçe’de özellikle; Volkan, Baroni, Mehmet Topuz ve Caner ile birlikte Alex’in pozisyonunda görev yapacak olan Stoch gününde olursa, Sarı-Lacivertli ekip rahat bir 90 dakika çıkartabilir.

YORUM YAZ