MENÜ

Güiza'ya rağmen

Abone Ol Google News

Jedinak 50 metreden savunmanın arkasını yokluyor. Fenerbahçe defansı hala pozisyon alamamış, kademe ise çökmüştü. Ali Zitouni, antrenman rahatlığıyla golü atarken zorlanmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe orta sahada dağınık yağmur bulutları gibiydi. Bir türlü toparlanıp Antalyaspor kalesine kümelenemediler. Mehmet topu kaybediyor, ardından Dos Santos ona nispet yapıyor. Dunga, Andre’yi milli takıma çağırdı ama son üç lig maçında Brezilyalı’nın adı var, kendi yok.

Duran toplar Fenerbahçe’nin en etkili silahıydı. Antalyaspor önünde rakiple dalaşmaktan pozisyon almayı unuttular. Kazım, Mehmet, Güiza, soldan açılan topların uzağında kaldılar. Taraftar Kazım’a kızıyor. Haklı olabilirler. Ancak ilk yarıda Kazım golü buldu, bir şutu da çataldan döndü. Kazım’ın çeyreği bile olamayanlar vardı sahada. Kazım’a ya katlanacaksın ya da vazgeçeceksin. Genç futbolcudan yararlanmaya bakmak en doğrusu galiba.

Ali Zitouni, Jedinak, Sedat, Ertuğrul, Yalçın, Antalyaspor’un lokomotifleriydi. Fenerbahçe’de ise ilk yarıda organize olamamanın sıkıntısı ve telaşı vardı. Alex’in gol asisti kalecide kalan plasesi, akıllarda kalan anlardı. Güiza yine amaçsız gezgindi. Alex’in ‘al da at’ dediği 2 topu bile ağlara bırakamadı. Gökhan’daki düşüş akıl almaz türden. Sakatlanıp çıkması, kendisi ve Fenerbahçe için belki de hayırlı oldu.

Haberin Devamı

İkinci yarının başlarında ev sahibi önde basınca Fenerbahçe rakip sahaya gitmekte zorlandı. Son yarım saatte Sarı-Lacivertliler topla daha fazla gözüken taraftı. Ancak düğümü çözecek fırsat yine son dakikalarda geldi. Ligde Fenerbahçe mucizesi devam ediyor. Sarı- Lacivertliler bir kez daha futbol adına tat vermedikleri 90 dakikayı, Guüiza’ya rağmen 3 puanla bitirme başarısını gösterdiler. Fenerbahçe 7’de 7 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekliyor.

YORUM YAZ