MENÜ

Goller ofsayt, ama!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın hakemi Cüneyt Çakır, şunu çok iyi bilmeli; Fenerbahçe, Büyükşehir Belediyespor’u 11’e 11 de yener. Tabii, Fenerbahçe gibi oynarsa. Mahmut-Güiza mücadelesinde faul olabilir ama ikinci sarı kart ve ardından kırmızı, bana göre eyyamdır. Ev sahibinin attığı iki golde de kritik ofsayt var. Önce Aleks Taşçıoğlu, daha sonra da Serkan Ok malesef pozisyonları kaçırdılar. Cüneyt Çakır, acaba ilk yarıda gole karşılık, Mahmut eylemi mi yaptı. Güiza’ya şans veren Aragones sayesinde, Fenerbahçe on kişi oynadı. Belki de bunu gören Çakır dengeyi kurmak için Mahmut’u kırmızıya boyadı.
Fenerbahçe, Bursa’daki kupa mücadelesinde haftalar sonra bir takım havası vermişti. Taraftarlarla birlikte, bizler de umutlanmıştık. Ama Sarı-Lacivertliler, ümitleri kursaklarda bıraktı. Mücadele eden, topu iyi kullanan, sahanın her bölgesinde koşan Büyükşehir Belediyespor’du. Sarı-Lacivertliler’in sırtını dayadığı tek silah ise duran toplardı.
İkinci yarıda on kişi kalan rakibi, rüzgarla birlikte Fenerbahçe’nin bozacağı beklentisi vardı. Üstelik Aragones, nasıl olduysa Güiza’yı çıkartıp, Semih’i sahaya sürdü. Ama soğukkanlı, bilinçli olan taraf ev sahibiydi. Sarı-Lacivertliler ısrarla çizgileri kullanmalıydı. Ceza alanında oluşan Turuncu-Beyaz küme ancak bu taktikle dağılırdı. Fenerbahçe daha çok uzun toplarla gol arayınca, Belediye’nin direnci kırılamadı. Fenerbahçe’de iyi oynayan bir kişi yoktu. Eksik kalmasına rağmen Büyükşehir Belediye cephesinde ise forma giyen herkes kazanılan üç puanın kahramanıydı.

YORUM YAZ