MENÜ

Fenerbahçe'nin kötü günü...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Antalyaspor’un hızlı ayağa pas oyununun yanı sıra Danilo, Billa, Eto’o ve Deniz gibi etkili hücumcuları, uyumlu organizasyonu Fenerbahçe’yi frenledi. Sarı-Lacivertli ekip, önde baskı yapmada aksadı. 3. bölgedeki pas trafiği kısır kalınca, Lens ile Volkan Şen, istedikleri toplarla buluşturulamadı.

Bu aksaklıklar nedeniyle Fenerbahçe, son haftalardaki tempolu görüntüsünden uzak kaldı. Antalyaspor, orta alan ile hücum hattını iyi kurguladı. Fenerbahçe’den daha dinamiktiler.
11’de Danilo’nun ortasına Deniz’in kafa vuruşu, kaleci Volkan’ın üstüne gitti.

28’de baskı ile Skrtel’den topu çalan Zeki, Eto’o’nun koşu yoluna bıraktı. Eto’o’nun gol vuruşunu Volkan ayağı ile kurtardı.

Düzensiz oyun...

33’te Şener’in ortasına Lens’in, 35’te Lens’in korner atışında Souza’nın kafa vuruşları kaleci Fornezzi’nin üstüne gitti.

Fenerbahçe’nin tutuk, hatların kopuk kopuk, düzensiz oyunu ikinci yarıda da devam etti. Sarı-Lacivertliler orta alanda top yapamazken, Lens, Sakıp’ın markajından kurtulup, takımını ateşleyemedi.

Fenerbahçe’yi kötü gününde yakalayan Antalyaspor, özellikle 2. ve 3. bölgedeki istekli oyunuyla üç puanı alma başarısını gösterdi.

48’de Lens’in soldan kullandığı serbest atış, üst direkten dışarı gitti.

58’de Eto’o’nun, 62’de ise Moussa Sow’un sert şutları üstten auta çıktı.

65’te Antalyaspor’un soldan geliştirdiği atak sonrasında Eto’o topu Yekta’nın önüne yuvarladı. Yekta, 25 metreden çok sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Ataklar bilinçli değil

Fenerbahçe, geriye düştükten sonra rakibinin üstüne gitmeye başladı. Ancak Sarı-Lacivertli ekibin bu çıkışları bilinçli organizasyondan uzaktı.

73’te sağdan bindiren Volkan Şen’in penaltı noktasına kestiği ortaya Josef de Souza yatarak voleyi vurdu, ancak top üstten dışarı gitti.

81’de Sow’un altıpas içinde röveşata ile attığı golü Cüneyt Çakır, faul gerekçesi ile geçersiz saydı. Sarı- Lacivertliler bu pozisyonu uzun süre itiraz ederken, Çakır kararından dönmedi.

90+5’te Serdar önüne aldığı topla hareketlendi, kalesini terkeden Volkan Demirel, bu oyuncunun aşırtma vuruşunda gole izin vermedi.

Lig’de seri galibiyetlerle çıkış yakalayan Fenerbahçe, Beşiktaş beraberliğinden sonra Antalyaspor karşısında uzun bir aradan sonra yenilgi ile tanıştı.

YORUM YAZ