MENÜ

Umutların ötesi

Abone Ol Google News

Perşembe gecesi bir tarih daha yazıldı. Avrupalı arkadaşlar tüm varlıklarını sahaya sürerek hepimizi tekrar umutlandırdılar Saracoğlu yolunda... ‘Skibbe olsa aynı filmi izler miydik’ tartışmaları sevinç naralarıyla birlikte start aldı. Son derece anlamsız, abesle iştigal. Evet Alman hocanın iyi veya yanlış yaptıları inkâr edilemez. Emeğe saygılı olmak vazifemiz. Zaten Adnan Polat ve yönetimdekilerin maçın ardından ilk kelimeleri Alman hocaya teşekkürden geçti.

Haberin Devamı

Gelelim Bülent Korkmaz’a... Kaptan nereye geldiğinin farkında. Son derece kaliteli ve zengin bir kadroya sahip olduğunun da... Çözüm basit, öğrencileri sadece hizaya gelecek ve doğru yerde oynayacak. Bordeaux maçında yaşadık, var mı itirazı olan futbolcuların konuşlandıkları yere. Bir önemli detay da, bu sezon kramponların birbirlerine karşı olan sevgilerinin son derece büyük bir hızla erimesiydi. İşte Bülent Korkmaz üç günlük mesaisiyle çözmeye çalışmış bu ince nüansları. Yalan mı, bakın gol sevinçlerine, Arda yazıyor küskün Ümit Karan’a koşuyor, keza Sabri’nin mucizevi golünden sonraki fotograf yine aynı. Lincoln’e geçelim; gerçekten büyük beyin, ama kim olursan ol koşacaksın, kimse senin yerine iki kişilik oynamaz. Ya da oynarsa nereye kadar oynar? Ve Brezilyalı’nın maç sonunda formasına dikkat edin. Sanki çıplaktı şef, sarfettiği efor nedeniyle kostümü buharlaşıp yok olmuştu adeta. Baros farklı mı? Öyle verdi ki kendini maça, yetmişten sonra bitti, tükendi, dili çıktı, arsızca değil elbette.

Haberin Devamı

Belki tek maç için vaziyeti abartığımızı, belki de Bülent Korkmaz’ı erken alkışladığımızı sanıyorsunuz. Biz gördüklerimizi sizlerle paylaşıyoruz ve futbolculuğundan beri tanıdığımız, karakterine her zaman kefil olacağımız yeni patrona güvenerek konuşuyoruz. İnanıyorum ki, Bordeaux galibiyeti takımı rehavete sürüklemeyip tam tersi yeni bir başlangıç olacaktır Florya ahalisi için. Ve de gerisi gelecektir. Ne demişti Korkmaz, ‘Birkaç takviyeyle Şampiyonlar Ligi’nde final oynarız.’ Ben o takviyeleri biliyorum. Kim mi? Uzağa gitmeyin, sırasını bekleyen Semih, artık opsiyonu kalmayan gerçek kimliğini bulacak bir Aydın ve diğerleri... İçinizden biri olan Bülent Korkmaz’ın gelecek silahları. Haydi bakalım, hep böyle keyiflere keyif katan resminizle...

YORUM YAZ