MENÜ

Hiç merak etmeyin...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dananın kuyruğu... Allah iki göz vermiş. Biz Arena’da bir gözümüzle maçı izliyoruz, bir gözümüz Trabzon’da....
Tüm sezon futbol adına en olumlu, enlerin fazla olduğu takımın adı Galatasaray. ‘Süper Final olmasaydı’ ağlaklığına girmeyeceğim ama gerçek bu. İki maçta da futbol beklemek yersiz olur, resmen sinir harbi. Kulüp sorumlularının geride kalan hafta söyledikleri, sloganları yeter artar bile, demek istediğimizi tanımlamamız için.
Biz geçelim görevli olduğumuz maça. Gerçi Trabzon’dan gelen haberler heyecana ket vursa da bekleyiş devam. Fatih Hoca aynı iskeleti sürmüş Baros-Necati değişikliği haricinde. Bence doğru karar. Hızlı başlayan ev sahibi, golü bulan da... Beşiktaş defansının ailecek hatasını değerlendiren Melo’dan kolay bir imza. İkinci imza Almedia’dan ama Galatasaray adına. Ardından Burak’tan gol haberi ilk 45’in sona ermesi.
İkinci yarı havadan sudan kaçan goller ama hikaye. Elmander’inki en ciddisi. Tabii ki skor gereği bastıran konuk takım kontralarla işi garantilemeye çalışan Floryalılar. Baskının sonucu Holosko. Sonrasında Ujfalusi iade-i ziyaret. Bu kadar rakibini kendi yarı alanında ağırlarsan, sonuçlarına katlanırsın. Final son haftaya kaldı. Beraberliğin hiç önemi yok Fenerbahçe yendiğine göre.
Hiç merak etmeyin mutlu son Galatasaray’a yakın adalet varsa, ki var...

YORUM YAZ