MENÜ

Ayhan&Culio

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Biri düşmüş, diğerinin hali ortada sen git bu maçı pazartesi akşamı oynat kim gelir yahu, bir de bitmeyen soğuk cabası. Anlayacağınız öylesine bir maç işte. Neyse bu cefayı 2 maç daha çekeceğiz ailecek. Bülent Ünder’e yazdık çizdik anlamak istemedi sanırım. Bakıyoruz ilkonbirlere hala A2’den kimse yok. Düşünün MHK bile en genç hakemini göndermiş. Kendi bileceği iş “Yazık” diyelim, geçelim...
Önce ilk yarı. Baştan söyleyelim, futbol falan yok. Buna rağmen oyun, Kasımpaşa kalesi Fırat’la Galatasaray kramponları arasında geçti. Stancu’nun imzası taraftarın yüzünü güldürse de, Çağlar ve Aykut ikilisinin ortaklaşa hatası bu sevinci kursaklarda bıraktı. Ben anlamıyorum, yıllardır kimseye verilmeyen şans Aykut’a veridi. Ama hâlâ nerede duracağını bile bilmiyor, ikinci “Yazık” da Florya’nın eldivenine.
İkinci 45’te baskısı bir nebze de olsa artan ev sahibi... Tabi bunda Ayhan ve özellikle Culio’nun istekli ve hırslı oluşlarının katkısı büyük. O ana kadar santrforsuz oynayan Galatasaray, nihayetinde Baros’un girişi... Kazım’ın yarattığı uyduruk bir penaltı, ayağının tozuyla Baros’un golü. Gardı düşen Kasımpaşa, ardından bir imza da Servet’ten. Son dakikalar Cem Sultan’ın antresi, zahmet oldu.
Arena’ya gelen 7517 kişi uzun süre sonra mutlu ayrıldı. Yalnız hatırladım Cumartesi seçim var, kim gelirse gelsin ilk işi transfer olmalı. Öncelikle kaleye bir, merkeze üç, ileriye iki kalifiye krampon şart. Bir de topu dağlara taşlara atmayı adeta meslek edinmiş, kısaca kazmaların hemen bileti kesin. Siz onları biliyorsunuz, isim vermeme gerek yok sanırım..

YORUM YAZ