MENÜ

Galatasaray sorunlarıyla başbaşa

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın görüntüsü çok ilginç. Sezonun bu kadar başında 'mental yorgunluk' izleri var. Belki de yanlış yorumluyoruz. Sorun konsantrasyonla ilgili.

Haberin Devamı

Akhisar deplasmanındaki görüntü sonrası dün gece yaşananlar kafa karıştırıcı. Belki de sebep, Erzurum'un bu kadar dirençsiz kalışı. Soru çok.

Maçın hikayesine devam etmeden önce çok bariz bir tespit yapmalı. Erzurum'un -birkaçı hariç- sahadaki yabancıları, 14 yabancı 14 yerli tartışmasını noktalar cinsten! Kimsenin itiraz edemeyeceği bir gerçek var. TC pasaportu olmayan bu düzeydeki oyuncuların bu arenada olmaması lazım. Yıllar sonra döndüğü ligde böyle bir kadro yapılanması Erzurumspor için çok vahim. Hatta kabul edilir gibi değil. Kaval kemiğiyle top kontrol etmeye çalışan stoper, çok rahat pozisyonda açının pasını ayarlayamayan savunmacı.. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Belki de rakibin düzeyi, Galatasaray'ı bu kadar aşağı çekti. Dikkat edin, ilk yarıda Galatasaray'ın pozisyonlarının mimarı Erzurumlular. 3-4 kolay pozisyonda rakip topu Galatasaraylılar'a teslim etti. Mehmet Altıparmak'a çok yazık olmuş! Erzurumspor yönetimi, teknik direktörünü değil, takımın yarısını yollamalıymış! Elbette mümkün olsa..

Haberin Devamı

Galatasaray için ufukta beliren bir tehlike var. Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm takımı etkileyecek gibi. Sezonun daha çok başında maç seçer gibiler. Belki de ligdeki kolay fikstür, Galatasaray'ın basamak atlamasını engelliyor. Belki de her maça farklı bir kadroyla çıkmak..

Galatasaray adına çok soru işareti var. Ama bariz bir sıkıntı hala ortada duruyor. Yaz transfer dönemindeki çaresizlik, takımı ağır şekilde yaralıyor. Galatasaray dün gece kader dakikalarında yaratıcılığı çok kısıtlı bir takımla sahadaydı. Belhandasız, Emresiz çok sıradanlaştı. Neticede bir korner golüyle kazanabildiler. Golde Erzurumspor savunmasının pozisyon alışı, duruşu derslik! Ne yapılmaması gerekiyorsa var o pozisyonda.

Galatasaray şansının bol olduğu bir maçı geride bıraktı. Sorunlar ise hala öylece duruyor.

YORUM YAZ