MENÜ

Yorgun savaşçılar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Moskova’dan yorgun dönen Trabzonspor, karşısında diri bir Bursaspor buldu. Yeşil-Beyazlılar, aradıkları golü ilk yarıda bulabilirdi ama biraz şanssız, biraz da beceriksizlerdi. 90 dakikaya baktığımızda maç 50. dakikada Sestak’ın golüyle başladı. O dakikaya kadar futbol adına bir şey yoktu. Özellikle Trabzonspor’un ne bir sistemi vardı ne de organize bir atağı. Oysa son senelerde Burssapor’a karşı önemli bir üstünlük sağlayan Bordo-Maviller, beraberliğe gelmiş bir görünümdeydi. Sadece Burak’tan gol bekleyen bir takım olmanın inanılmaz sancısı içindeydi Trabzonspor.
İkinci yarı golle başladı. Sahanın en iyilerinden Ozan İpek, düştü kalktı ve onun yaptığı nefis ortayı Sestak kafayla Trabzonspor ağlarına yolladı. Aslında, Basser’in yerine giren Svensson’un bulunduğu sağ kanat, Trabzon
spor’un etkili hücum yaptığı alan oldu. Burak yine sahneye çıktı ve yaptırdığı penaltıyı gole çevirdi. Trabzonspor’un geçen sezonki kadrosundan ayrılanların yerinin dolmadığı gün gibi aşikar. Bu takımın hem ligi hem de Avrupa’yı götürmesi zor.
Bursaspor ikinci golü ararken kalesinde penaltı golünü gördü ve oyundan düştü. Şenol Güneş oyuncu değişiklikleriyle takımın gücünü tazeledi. Çünkü güç olarak rakibine göre sıkıntılıydı ve alınacak 1 puanın iyi olduğunu düşündü tecrübeli hoca. Maçın ilginç yanı, yorgun dediğimiz Trabzonspor’un son 30 dakikada daha diri ve istekli olmasıydı. Ama Trabzonspor adına dünkü 1 puanda aslan payı, Glowacki ve Giray’ındı. Bursaspor ise sezonun ilk beraberliğini alırken futbol olarak göz doldurdu.

YORUM YAZ