MENÜ

Kayseri'den dev adım!

Abone Ol Google News

Kayseri’de 25’er puanlı iki ekip kozlarını paylaştı. Geçen haftayı 3 puanla kapatan Kayserispor ve Göztepe’de hedef 3 puandı. Çünkü kazanırlarsa puan cetvelinde üst sıralara yükseleceklerdi. Göztepe’de Borges, Yasin ve serdar cezaları nedeniyle yoktu. İlk yarıda pas kalitesi yüksek ama gol yollarında biraz kısır bir maç izledik. Özellikle iki takım da hücuma çıkarken kaptırdıkları toplarla dikkati çekti. Devrede gelen tek gol de böyle oldu. Gassama hücuma çıkarken kaptırdı. Atilla Turan, Deniz’i gördü. Deniz’in nefis ortasında Chery kafa ile ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Yenik duruma düşen Göztepe Alpaslan ve Castro ile gole çok yaklaşan ama atamayan taraftı. İkinci yarıda Kemal Özdeş Berkan ve Jerome’u alarak başladı. Ancak Kayserispor aynı tempo ile 2. golü arayan taraftı.

Rehavete kapılmadılar

Karaman’ın öğrencileri maçı 0-0 gibi oynadı ve skorun rehavetine kapılmadı. Göztepe dün bir türlü tempoyu ve baskıyı kuramadı. İzmir ekibinin gol girişimleri son bölümde daha etkili oldu. Kornerden gelen topta Deniz Türüç kafa ile topu uzaklaştırmak isterken yan direğe çarpan Göztepe’nin beraberlik golü geldi. Dün Kayseri’de ev sahibi ekip 3 puana yaklaştı ama tam 3 puan gitti derken günün başarılı isimlerinden Mensah son sözü söyledi ve 3 puan Kayserispor’un oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ