MENÜ

Osmanlı Başkent'e bıraktı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Osmanlıspor, Bükreş’te öyle bir ilk yarı oynadı ki, 1-0 önde soyunma odasına giderken ‘yazık’ dedirtti.

Gerçekten Başkent ekibi müthiş bir dış saha takımı olduğunu, yaptığı nefis kontrataklarla gösterdi. Zaman zaman iki bekiyle zaman zaman da orta alanda kapılan topları çok iyi ileri uca aktararak Steau Bükreş’i şaşkına çevirdi. İlk 45’te ev sahibine net bir gol pozisyonu bile vermemesi dikkat çekiciydi.

Mustafa Akçay çok iyi bir kadro planlaması yapmış ve böyle bir takım kurmuş. Bir kere adam eksilterek rakibin alan savunmasını dağıttılar. Mor-Beyazlı oyuncular, son vuruşlarda biraz dikkatli olsalar net 3 veya 4-0 ile işi ikinci yarıya bırakmazdı. 30’da baskılı futbolun neticesinde gol geldi. Delarge’ın nefis pasında Vrsajeviç nefis bindirdi ve pasında Ndiaye, Steau ağlarını havalandırdı: 0-1. 68’de bu defa sağ kanattan yapılan serbest atış kalecimizden döndü Momcilovic ağları sarstı: 1-1.

Rehavete kapıldı

71’de Procazka’nın ceza alanı içinden vuruşu üstten dışarı çıktı. 74’te oyuna sonradan giren Achim’in sert şutu Karcemarkas’ta kaldı. 82’de ev sahibinin kullandığı kornerde, arka direkte Achim mutlak gollük pozisyonda topu dışarı attı. 86’da yine aynı kanattan kullanılan serbest atışta eski Galatasaraylı Tamas kafa ile Steau Bükreş’i 2-1 öne geçirdi. Dün gece Osmanlıspor ilk yarıda oynadığı pozitif futbol ve skorun rehavetine kapıldı ikinci yarıda. Osmanlıspor açıkçası rahatlıkla 3 puanla dönmesi gereken bir maçı göz göre göre verdi.

YORUM YAZ