MENÜ

'Mert' bir Yiğido

Abone Ol Google News

Sivas’ta ev sahibi sahaya oldukça ofansif bir 11’le çıktı. Rıza Çalımbay uzun süredir ilk 11’de şans vermediği Kone ile birlikte Fernando ve Yatabare’yi de hücumda kullanıp milli maç arasına 3 puan alarak girmek istediğini gösteriyordu. Ancak uzun süredir mali sıkıntılar içinde olan transfer yasaklı Ankaragücü karşısında bir çok ekip aynı gevşemeyi kısmen de olsa yaşıyor. Oysa Başkent ekibi sahada bu sorunlarını hiç yansıtmadan mücadele ediyor.

Haberin Devamı

İlk yarıda da daha baskın gözüken Sivasspor’du ama öne geçen taraf Ankaragücü oldu. Appindangoye ile kaleci Samassa’nın anlaşmazlığını Orgill affetmedi: 0-1. Yenik duruma düştükten sonra beraberliği kovalayan Sivasspor, Mert Hakan’ın nefis golüyle beraberliği yakaladı: 1-1. Bu arada Mert Hakan’ın performansı ve gol sevincindeki hırslı hali sanki biraz sitem gibiydi. Gerçekten orta alandaki futboluyla Şenol Güneş’e ‘beni de gör’ dercesine mesaj veriyordu. Özetle ilk yarıda iki gol, hareketli, mücadelesi yüksek bir maç ve beraberlik vardı.

Nefis bir gol...

Haberin Devamı

İkinci yarı ilk yarının yıldızı Mert Hakan’ın takımı ve kendi adına attığı şık golle başladı. Yiğidolar’ın orta alandaki başarılı ismi nefis bir vuruşla Korcan’ı ikinci kez avlamayı başardı: 2-1. Açıkçası Sivasspor öne geçtikten sonra maçın temposu da biraz düştü. İki takım adına da çabalar vardı ama yetersizdi. Oyuna sonradan giren Erdoğan önce kendisi yokladı olmadı. Ardından uzatmalarda, asistini Yatabare gole çevirdi ve skoru ilan etti: 3-1.

YORUM YAZ