MENÜ

4 gol, 3 kırmızı kart, 1 kazanan

Abone Ol Google News

Bu maç için çok şey yazılır. Önce maçın hakemi Özgür Yankaya’dan başlayayım. Malatyaspor’un Mina ile attığı golde VAR sistemini dinledi ve golü verdi. Doğru bir kararda olsa gidip izlemeliydi, tribünlerin gazını almış olurdu. Poko’nun ikinci sarıdan kırmızısı ve Castro’nun direkt kırmızısı doğruydu. Parametreler Malatyaspor lehine dönmüşken konuk ekip bunu değerlendiremedi. 1-0 öndesiniz ve 48 de rakip 9 kişi kalmış mahkum oynuyorsunuz. Üstelik kırmızı gören iki isim savunmanın önünde oynayan çok etkili ikili olmasına karşın bunu iyi kullanamadı... Chebake’nin ikinci sarıdan kırmızısı Göztepe’yi umutlandırdı. Sadık’ın kendi kalesine attığı golle gelen beraberlik tribünleri de ateşledi. Ancak Malatyaspor şoku çabuk atlattı, Beto ve savunmanın anlaşmazlığı Göztepe’ye pahalıya maloldu. Göztepe yine de beraberlik şansını yakaladı. Traore’nin asistinde Deniz’in topuna hamle yapan Halil takımının beraberlik şansını heba etti. Göztepe’de dün gece eksik olan orta alanda kreatif bir isim ve bir de final vuruşlarını iyi yapan bir golcüye ihtiyaç var. İzmir ekibi evindeki maçtan ağır hasarlı çıktı. Hem iki kırmızı hem de mağlup oldular. Pozitif olan herşeye rağmen pes etmemeleriydi. Malatyaspor diri bir ekip dinamiklerdi ama oyunu tutmaları açısından zaafları olduğunu söylebilirim. Yine de sezona hem de dış sahada 3 gol ve 3 puanla başlamak çok güzel Malatyaspor adına...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

9 kişi kalan rakibe karşı iyi oynayamayan Malatya’nın oyun içinde kendine gelmesi, reaksiyon göstermesi için gol yemesi mi gerekiyor?

Maçın starı

İlk golde asist yapan, Malatya’nın ikinci sayısını kaydeden Danijel Aleksic, Sarı-Kırmızılılar’a çok şey katacağını gösterdi.

Maçın olayı

Bayram Bektaş’ın oyuncu hamleleri bu şartlarda doğruydu. Yasin Öztekin hücuma zenginlik kattı ve 9 kişi olmalarına rağmen önemli pozisyonlar yakaladılar.

Kısa mesaj

Poko, sarı kartlı bir oyuncu olarak Adem gibi bu tür faulleri abartan bir oyuncuyu bilmeli ona göre hamle yapıp ikinci sarıyı görmemeliydi.

YORUM YAZ