MENÜ

Tek eksiği gol

Abone Ol Google News

Bir Türk takımı kendi sahasında da olsa bir Premier Lig takımına ancak bu kadar üstün oynar. Şimdiye kadar çok maçlar kazandık kaybettik ama istatistik olarak geçen sezon Premier Ligi iyi bir nokta bitiren Burnley gibi bir rakibe karşı gerçekten takım gibi oynadık. İlk 45 dakikada nerdeyse pozisyon bile bulamadan soyunma odasına gitti Burnley. Başakşehir bir ve ikinci bölgeyi mükemmel geçse de final bölgesinde, son vuruşlarda bir türlü istediğini yapamadı. Tabii ki dün gece gözler ister istemez Adebayor’u aradı. Hazır bir Togo’lu bütün bu iyi futbolu taçlandarıp ilk maçta işimizi kolaylaştırırdı. Bajiç bu seviyenin golcüsü değil ancak hamle oyuncusu olur, görüntü böyle.

Haberin Devamı

Burnley beraberliğe oynadı

Dün gece aslında iki takım da kendi oyunlarını uygulamaya çalıştı. Bana göre bu işi biz daha iyi yaptık ama aradığımız golü bulmakta zorlandık. Bu maçta Burnley’nin tek bir hedefi vardı beraberlik. İngiliz takımı içerde ev sahibi olmanını avantajını taraftarıyla birlikte kullanıp turu geçmeyi düşündü. Umarım rövanşta Adebayor sahada olur burada yapamadığımızı Ada’da yapar turu geçeriz, neden olmasın!...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Adebayor’un eksikliği Başakşehir’i olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Togo’lu olmadığında kazanmak neden bu kadar zorlaşıyor?

Maçın starı

Visca her yerde vardı. Orta yaptı, adam eksiltti, şut çekti, savunmaya da yardım etti.

Maçın olayı

Emre ilerleyen yaşına rağmen yine sahanın en iyilerindendi, tecrübesini sahaya fazlasıyla yansıttı.

Kısa mesaj

İngiltere’de turun anahtarı Adebayor olacak. Oynarsa burada yenemediğimiz Burnley’yi devirebiliriz

YORUM YAZ