Arama

Popüler aramalar

Artık hata lüksü yok

İnişli-çıkışlı bir grafik çizen Fenerbahçe, kupada yoluna devam etmek için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıktı. Tedesco’nun hastalığı nedeniyle yine takımının başında olmayışı bir handikaptı. Teknik direktöründen yoksun çıktığı Antalyaspor karşılaşmasında kenar yönetimin yetkisizliği, haklı eleştirileri de beraberinde getirmişti. Tabii ki bu maçın sonucu, sadeçe Fenerbahçe’yi ilgilendirmiyordu, ev sahibi ekip için de önemliydi üstelik.

Haberin Devamı

Kendi sahasında beraberliğin yeterli olması, karşılaşmayı daha çekişmeli hale getirdi ister istemez. 3-1-4-2 düzeninde sahaya yayılan Fenerbahçe, forvet hattında değişken bir yapı içinde farklı isimlerden gol aradı. Aslında maça atak başlayan, gole yaklaşan taraf Gaziantep olsa da Fenerbahce önce oyunda dengeyi kurdu sonrasında da Musaba ile öne geçmeyi başardı. Her ne kadar sahaya bir kupa 11’i çıksa da Fenerbahçe'de dikkat çeken en büyük eksiklik, net bir golcüsünün olmaması. Belki bu açığı farklı ofansif rotasyonlarla telafi eder gibi gözükse de bu açık sezon sonuna kadar sorgulanacak gibi.

Haberin Devamı

Moralsiz geldi, moralli döndü

Oysa oyun olarak disiplinli, agresif bir takım var sahada. Bence önemli bir artı ama hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe’nin bundan sonra lig bitimine kadar puan kaybına tahammülü olmadığını düşünürsek her maçı final niteliğinde olacak. İkinci yarıda Sidiki Cherif ile gelen 2. gol, Sarı-Lacivertliler'i iyice rahatlattı. Tabii ki bu golde aslan payını Kerem Aktürkoğlu’na yazmak lazım. Tecrübeli forvet nefis asistiyle al da at dedi genç golcüye. Özetle Fenerbahçe, maç öncesi ligdeki puan kayıpları nedeniyle moralsiz geldiği Antep’ten hem moralli hem hem de galibiyetle dönüp kupada yola devam dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü

‘’Tek devre yetmez‘’

05 Mart 2026, Perşembe 06:59
YAZININ DEVAMI