MENÜ

Frank çözüldü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ankaragücü maçının başlangıcından itibaren bariz bir şekilde bıkkınlık, isteksizlik göze çarptı. Buna rağmen yakalanan gol pozisyonları var ki, bunları bu maçlarda yapacaksın ki, bir işe yarasın. Atılan bir gol ile takımı kamçılarsın, kendine getirirsin. Ama Baros gibi golcü bir oyuncu yakaladığı yüzde yüz pozisyonu, gol yapamıyor.

Emre Aşık’ın yokluğunda, Hakan Balta-Servet ikilisi göbekte oynadılar. Solda oynayan Caner bu takımın oyuncusu değil bence. Orta alanda Mustafa sarp-Ayhan ikilisi vasatı oyun olarak geçemediler. Takımda bir Arda, diğerlerine oranla daha gayretliydi. Elano bende hala soru işaretleriyle kredisini son sürat tüketiyor. İleride Aydın o kadar etkisizdi ki, Rijkaard onu çıkaramadı ama sakatlık onu çıkardı.

Galatasaray’da düşüş, hızla devam ediyor. Takımlar artık Rijkaard’ın taktik anlayışını çözdüler.

Diğer maçlara baktığımızda oyunun ikinci yarısındaki değişikler hep maçın sonucunu değiştiriyordu. Son 3 maçtır bu değişikler maça etki yapamıyor.

Takımın ikinci yarı senaryosu artık herkes tarafından ezberlendi. Girenler Nonda , Kewell, Topal, çıkanlar Baros, Aydın ve Elano.

Frank bunda bir taktiksel değişiklik düşünmez mi? Neden çift santrfora dönmedi? Nonda, Baros ikilisi oynamaz mı? Tek ön libero yetmez mi?

Defans yine çok kolay çalım yiyor. Rakibe çok kolay pozisyon veriyorlar. Yenilen goller de orta saha ve defans oyuncularının durumu, içler acısıydı. 10 dakikada 3 gol yenilmesi büyük takıma yakışmıyor. Hikmet Karaman’ın takımı son 15 dakikadaki arzusu ve hırsından dolayı galibiyeti ve alkışı hak etti.

Galatasaray’da bu maçla anlaşıldı ki. Caner’le, Aydın’la, Uğur’la bu iş olacak gibi gözükmüyor.

YORUM YAZ