MENÜ

Vurun Fenerbahçe'ye!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yıllar öncesinde olduğu gibi gece rakip futbolcuları uyutmamak için yapılan organizasyonlar. Şehirde alınan olağanüstü güvenlik tedbirleri ve buna rağmen misafir takımın otobüsüne yapılan saldırılar. Sadri’ye göre “dünyanın sonu olarak görülen bir maç”. Şenol Güneş’e göre “Güneydoğu olaylarından bile tehlikeli”. Ev sahibi Trabzon, misafir; Başkanı 309 gündür özgürlüğünden yoksun olan, bu sürede uğramadığı hakaret ve saldırı kalmayan Fenerbahçe.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen, futbol için hâlâ sahada Sarı-Lacivert Çubuklular. Üstelik sezonun bitimine üç maç kala, hâlâ iki kupaya da aday olan tek takım olarak! Tarihe yazılacak ve asla unutulmayacak bir dönemin, asla unutulmayacak onurlu sporcuları...

Maç öncesi Zokora, Emre’nin elini sıkmadı! 6. dakikada Colman önce ayakta, sonra da yerde yatarken Emre’ye tekme attı! 16. dakikada Stoch çakmakla vuruldu başından! 18. dakikada Şenol Güneş sahadaydı! 27. dakikada bu kez Emre’nin başına tanımlanamayan bir cisim geldi! 28. dakikada Şenol Güneş yine sahadaydı! 34. dakikada iç çamaşırları girdi bu kez sahaya! 45+5’te Zokora hakemin üç metre önünde Emre’ye utanılacak bir tekme attı ve sadece sarı kart gördü ve benim için maç bitti!

Bu rezilliklere rağmen takımı ikinci yarıda sahaya çıkaran yöneticiler, kalan iki maça da çıkaracak anlaşılan!
Evet, iki maç kaldı. Kazansa ne olur kazanmasa! Tarih nasılsa yazacak Çubuklular’ı ve onlara yapılan rezillikleri!

Ve artık 310. gün. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütünün lideri, özgürlüğünden yoksun 310 gündür.

YORUM YAZ