MENÜ

Semih mi, Güiza mı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bırakın forvet hattını, orta sahada bile top tutamayınca, oyunun hakimiyetini ele almak olanaksızlaşır doğal olarak. Üstelik, tam hücuma çıkarken sıkça top kaybı yaşarsanız hem haddinden fazla pozisyon fırsatı verirsiniz rakibinize hem haddinden fazla yorulursunuz geri dönerken hem de demoralize olursunuz.

İleriye nadiren top taşırken, tek forvetiniz gelen topları sıradan şekilde kullanmayıp, ayağının yanı veya arkasıyla oynarsa devamlı, bu bölgede de hüsran yaşarsınız. Semih gibi futbolun basitini oynayan bir oyuncunun, ilk yarı boyunca denediği pasları görünce önce şaşırır, sonra da bunun nedenini araştırırsınız. Bir hafta önceki farklı galibiyetten başkası da gelmez aklınıza. Bu gevşekliği ona bağlarsınız.

“Semih mi, Güiza mı?” sorusu ile ilgili olarak, özellikle geçen haftaki 7’lik maçtan sonra çok cevap üreten oldu, çok yorum yapıldı. Sakatlıktan sonra hâlâ form tutamamış olan nam-ı diğer ‘yedek golcü’nün dün akşam önünden geçen fırsatlara bile ayak uzatamayışı ve tıpkı Güiza gibi ileride yapayalnız kalışı, bir fikir vermiştir umarız otoritelere!
Başta ön liberoları, sonra diğer orta alan oyuncuları ile bu sezon bir çok kez olduğu gibi, yine sapır sapır dökülen Sarı-Beyazlılar’ın tek şansı Alex’ten gelebilecek özel bir bereket veya goldü dün akşam sadece. O da yeterli sayıda ve gerekli yerlerde topla buluşturulamayınca, Ankara’nın suni zemininden üç puan çıkarma hayali bir başka bahara kaldı...

YORUM YAZ