MENÜ

Hayırlısı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konya’da tribünler boş denecek kadar ıssız. Konyaspor altı haftadır maç kazanamıyor. Konyaspor beş haftadır rakip filelere topu gönderemiyor. Rakibi Fenerbahçe, çeyrek Alex, üç bölü iki Deivid, yarım Güiza’yla, Lugano’suz, Edu’suz pek de iyi oynayamıyor...
Dakika 34 olmuş henüz gol pozisyonu yok ortada. Üstelik ev sahibi rakip ceza sahasına girmekte bile zorlanıyor. Kaptanları Veysel, Kuddusi Müftüoğlu’yu markajla meşgul, ya ofsayttan çıkamıyor ya dereye pas atıyor ya tepeye şut. Kaue’yi, Fahri’yi ara ki bulasın! Bir tek Erdal çabalıyor bir şeyler yapmak için, o da tek başına ne yapsın!
Bir serbest atış kullanıyor, en büyük gücü duran toplar olan misafir. Alex, rakipleri sayesinde ofsayta düşmeden bomboş durumda bekleyen Önder’e pası gönderiyor. Tutamıyor Önder ve top Oğuzhan’a gidiyor. Oğuzhan da tutamıyor, büyük bir hatayla Önder’in göğsünün sağına asist yapıyor. Eller, kollar havada, ağızlar bir karış açık, feryat, figan, rezillik. Top kola çarpsa, yere mi iner, yoksa o kadar süratli bir şekilde kaleye mi gider?
Anadolu hareketinin yeni görünümü bu! Üç büyükleri karalama kampanyasının geldiği son nokta! Baş suçlu bir kısım medya ve kaybetmeye alışık olanların kolaycı zihniyeti.. Ve Anadolu-İstanbul ayrımını gündeme getirip, bundan rantlanmak isteyenler.

YORUM YAZ